FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Falemi: "Nu mă surprinde clasarea Stelei, Stoichiţă a scos maximum"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Anunţat în echipa managerială pe care Victor Piţurcă o pregăteşte la Steaua, Falemi spune că nu este surprins de clasarea roş-albaştrilor din acest sezon şi îl felicită pe Mihai Stoichiţă pentru ceea ce a reuşit în condiţiile dificile în care a lucrat.

"Dacă vine Victor Piţurcă, se pare că voi fi şi eu la echipă din sezonul viitor. Din declaraţiile care au fost făcute în ultimul timp, se pare că decizia este la domnul Piţurcă. Mai rămîn de stabilit unele detalii între ei, nu ştiu eu care sînt discuţiile dintre cele două părţi.

Am anticipat locul pe care va termina Steaua încă de la începutul returului, lotul era subţire şi era greu să te baţi la titlu în condiţiile astea, deci nu a fost o surpriză să-i văd pe 4. Domnul Stoichiţă este unul dintre cei mai inteligenţi oameni pe care i-am întîlnit, cred că a făcut o treabă foarte bună şi ţin să-l felicit pentru ceea ce a făcut în Ghencea în acest sezon", a spus Falemi la sportro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Mai 2010, 19:54

Campioana Romaniei e CFR Cluj si noi vorbim cu infractori albanezi pe sport.ro.Sa va fie rusine(marius mitran si restul lhabarilor din c.h.a.c.at.u.l. vostru de TV

Vezi toate comentariile (1)
Comentează