FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIREA ALBA IULIA, VINERI, 20:00 DIGISPORT

Falub: "Rapid e cea mai bună echipă din România de la mijloc în sus"

adrian falub, alba iulia
adrian falub, alba iulia

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2009 00:00

Tehnicianul grupării Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat că meciul cu Rapid, care este cea mai bună formaţie de campionat în opinia sa, va fi foarte greu pentru nou-promovată, dar există posibilitatea ca alb-negri să obţină un rezultat surprinzător.

"Poate că Rapid este cea mai bună formaţie din campionat, dar problemele existente în jurul echipei au privat-o de o prezenţă în cupele europene şi de un start mai bun în actuala ediţie a Ligii 1. Vă asigur că nu mergem în Giuleşti în excursie pentru a vizita Bucureştiul. Fotbaliştii au o oportunitate de a se autodepăşi şi a detona 'bomba' lângă Podul Grant", a spus Adrian Falub, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rapid.

Tehnicianul nou-promovatei nu crede că evoluţia grupării din Giuleşti poate fi afectată de problemele interne existente la club: "În opinia mea, trupa lui Viorel Hizo este cea mai bună formaţie din România de la mijloc în sus, rapidiştii având o serie de jucători foarte periculoşi în aceste compartimente, gen Lazăr, Cesinha, Spadacio, Pinto sau Buga. Foarte puţin mă interesează ce se întâmplă la alte echipe, noi trebuie să demonstrăm că merităm să fim în elita fotbalului românesc şi de aceea mergem în Giuleşti să jucăm un fotbal bun şi să încercăm să obţinem un rezultat pe măsură".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  22 August 2009, 12:25
Postat de pe 20 August 2009, 14:19

asta de pe ce planeta a venit saracul?Falub... acelasi antrenor mediocru de divizia B du te culca te... daca ii luam pe fiecare in parte doar lazar si spadacio mi se par buni iar in atac pauza...cfr`ul timisoara dinamo vaslui si urziceni mi se par mult mai bune daca e sa vorbim de mijloc in sus

PENTRU RAFFASI ALTI "SPECIALISTI". Paranoia apare de cele mai multe ori la subiectii predispusi: supraestimarea de sine (orgoliu, megalomanie), rigiditate psihica (neincredere, dogmatism), erori de judecata cauzate de premise subiective, desi rationamentul este logic. Delirul de paranoia se dezvolta in mod coerent, uneori plauzibil, urmand o serie de interpretari si de polarizari afective: idealism pasionat, gelozie, revendicare privind un prejudiciu minor sau imaginar, erotomanie etc.

dann_hdd
dann_hdd  •  20 August 2009, 19:08

are dreptate falub, dar pacat ca patronul e paralizat pe ambele parti.

 •  20 August 2009, 15:18

HAI UNIREAAAAAAAAAAAAAAAA un X2 e oK!:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează