FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - DINAMO 2-0

Fanii cred că dinamoviştii au dat meciul cu Braşov, şefii se apără: ”N-a fost nimic necurat, dar nu ne explicăm nici noi!”

Dinamoviștii au fost mereu în dificultate în fața
Dinamoviștii au fost mereu în dificultate în fața "stegarilor"

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 00:28

Oficialii clubului din Ştefan cel Mare au pus scutul în faţa acuzelor de blat . Primul scurtcircuit major din "epoca Negoiţă" între suporteri, acţionari şi echipă.

Cei aproximativ 350 de suporteri ai roş-albilor la meciul de sub Tîmpa au apostrofat evoluţia formaţiei lui Stoican, iar spre finalul partidei ultraşii au făcut acuze pe faţă. "Blatiştilor!" şi "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi" au fost scandările dinamoviştilor din tribună, care au început să părăsească stadionul înainte cu 10 minute de final.

Pînă şi Ionuţ Negoiţă a fost înjurat, în premieră, pe lîngă Rotariu, "La Dinamo vrem dinamovişti!", şi alţi fotbalişti de-ai lui Flavius.

"Ar fi o singură o scuză"
Reacţiile după eşec au fost confuze. "O evoluţie a noastră incredibil de proastă, din păcate nici noi nu ne explicăm ce s-a întîmplat. Nu pot să mă gîndesc la alte lucruri decît cele ce am văzut că au fost pe teren. O lipsă crasă de concentrare, nu ştiu... O să mă văd cu staff-ul tehnic, cu jucătorii, voi discuta. Îi asigur pe fani că sînt mai supărat decît ei, pentru că eu investesc nu doar suflet, ci şi bani la Dinamo", a comentat Negoiţă.

"Echipa ar avea o singură scuză, faptul că-şi asigurase locul 4 şi nu s-a mai concentrat la confruntarea de la Braşov. Adversara a fost net superioară, a jucat inteligent, mai putea marca din 3-4 ocazii mari. Ţălnar a ştiut ce poate Dinamo şi a profitat. Lazăr şi Şerban parcă au mai forţat, în rest, există scuza că deja e asigurat locul de cupe europene", a punctat şi Cornel Dinu, administrator al grupării.

"Din timpuri străvechi, Braşovul era echipa lui Dinamo. A fost un meci al prieteniei, cum a fost şi Dinamo - Astra. În ultimii ani, cu excepţia Stelei, nu a cîştigat titlul cine a vrut, ci cine au vrut alţii" (Dănuţ Lupu, pentru fanatik.ro)

"Braşovul nu ne-a surprins, dar a jucat mai bine. E dureros că lumea interpretează. Se pornesc nişte discuţii aiurea care ne afectează, ne deranjează, pur şi simplu n-am putut juca mai bine decît adversarul" (Dragoş Grigore, fundaş Dinamo)

"Sînt urîte speculaţiile apărute, încercăm să nu le băgăm în seamă. Nu pricepem de ce jocul a fost atît de slab, vrem să trecem rapid peste eşecul usturător" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"N-are nimeni ce să acuze pentru că am avut jocul la discreţie, puteam cîştiga şi la 4-5 goluri diferenţă. Braşovul a jucat prea bine, nu Dinamo prea prost!" (Cornel Ţălnar, antrenor FC Braşov)

"Rezultatul era clar de la pauză. Inexplicabil ca Dinamo să joace atît de slab după patru victorii la rînd. Cred că doar Stoican vrea locul 3, jucătorii şi ceilalţi nu! Poate se gîndeau la vacanţă. Dar nu cred că Dinamo în proiectul Negoiţă ar putea ceda vreun meci" (Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

"Cine mă cunoaşte cît de cît ştie că sînt garantul corectitudinii şi al fair-play-ului! Ca jucător, n-am participat niciodată la blaturi, n-o voi face nici ca şi conducător. La Braşov bag mîna-n foc că s-a jucat numai şi numai pe gazon" (Ionel Dănciulescu, director general Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Ţucu" ratează CFR
Cu 30 de secunde înainte de finalul meciului de la Braşov, Ţucudean a lovit cu cotul un adversar şi a primit cartonaş galben, al 9-lea în sezon, astfel că va rata partida cu CFR Cluj, de marţi. "N-a fost vorba de delăsare în cazul nostru, am avut un joc mai prost. Nu ne aşteptam să pierdem, deloc", a comentat atacantul după meci, vorbind şi despre faptul că i se încheie contractul la finele lunii: "Dinamo are opţiune să activeze transferul meu, depinde de club dacă o va face".

Inbox
- Cornel Dinu: "E cel mai slab campionat pe care l-am văzut eu de cînd mă uit la fotbal. Totuşi, Dinamo a făcut o performanţă lăudabilă, avînd în vedere în ce situaţie era clubul anul trecut.
- Braşovenii au aflat sîmbătă de la Viorel Duru, şeful departamentului de Licenţiere al FRF, că, alături de Săgeata, au primit licenţa, după memoriile făcute la Comisia de Apel.
- Durimel a ieşit accidentat, entorsă, în minutul 29, după ce-a greşit la reuşita lui Andrei Cristea, şi nu va mai fi titular marţi, contra lui CFR.
- Andrei Cristea: "M-am bucurat pentru golul marcat întrucît aveam nevoie ca de aer de 3 puncte. Apreciez şi respect, în continuare, Dinamo. Încă nu ne-am salvat de la retrogradare, mai e mult de tras".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
legoolas
legoolas  •  05 Mai 2014, 22:33

"N-a fost blat", ce vroiai sa se spuna? "Da, am vorbit cu cei de la Brasov, poate odata ne batem la titlu si avem nevoie de 3 puncte ...". Fata aia cu craci in cap, a declarat vreodata ca pentru un trening s-a :>:>

blatistu12
blatistu12  •  05 Mai 2014, 20:46

acum negoita nu mai latra la tv ca a fost blat ,ca e blat ?latra de steaua iar acum tace .de ce ?sa-l vad la tv ca face spume ,dar nimic ,miau -miau acum. Rusine negoita

sibelius
sibelius  •  05 Mai 2014, 15:47
Postat de andy56 pe 05 Mai 2014, 14:35

bai noi suntem OBIECTIVI, in schimb cand spui BLAT spui sTeaua! Indiferent ca e facuta pe cumetrii, ori pe politic (prin "flacara violet" nenea hrebe, mentorul lui pictor tonta.....ala de se lauda acum ca s-a investit in postura de premier pe 7 mai 2012 pt. a celebra cupa de tinichea...... la asa suporteri inteligenti, asa echipa)

Brasov-Dinamo, Dinamo-Viitorul, Dinamo-Astra. Curat, murdar!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează