FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii dinamovişti s-au enervat că fundaşul Leonardo a ajuns la CFR!

Henrique Leonardo Veloso, Veloso, Dinamo
Henrique Leonardo Veloso, Veloso, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Fanii îl acuză pe Borcea că l-a pierdut pe Leonardo, ajuns între timp la CFR: "Te caliceşti la bani şi toţi fotbaliştii buni pleacă de la noi"

Dinamoviştii l-au scăpat printre degete pe brazilianul Henrique Leonardo Veloso, pe care l-au avut în probe timp de 5 zile. Antrenorii erau mulţumiţi, toată lumea îşi dăduse acordul ca brazilianul de 22 de ani să semneze, dar în ultima clipă Ţălnar a anunţat: "Celor de la Willem li s-a accidentat fundaşul stînga şi l-au chemat înapoi!".

De fapt, Leo a plecat întrucît Dinamo i-a oferit un contract de numai 10.000 de euro pe lună, de 3 ori mai puţin decît avea în Olanda! Ieri, el s-a dus la CFR Cluj, unde va fi testat pînă vineri, apoi va semna pe un salariu aproape la fel de mare ca la Willem.

Suporterii au luat foc pe dinamovisti.ro şi îl pun la zid pe Borcea. "Cristi, l-ai pus pe Ţălnar să mintă că li s-a accidentat ălora fundaşul stînga, dar de fapt nu vreţi să daţi nici un ban pe transferuri", a zis Zarate. "Procedezi la Gigi Becali la Steaua, aceeaşi viaţă vei avea şi tu cu noi!", a avertizat un alt user.

Fanii sînt supăraţi şi pentru că, în această iarnă, Borcea şi compania l-au trimis pe Georgian Păun la Iaşi, după ce abia fusese readus de la Astra: "Vă păstraţi finii în echipă, iar de ăştia tineri vă bateţi joc!".

Reacţii pe www.dinamovisti.ro
"Ce ţeapă! Testăm jucători pentru alţii"
copila.dinamo48

"Ne merităm soarta! Cu asemenea conducători ne vom consolida locul 8"
dd...

"Ţinem toate panaramele pe motive de rudenie şi renunţăm la un brazilian care chiar era promiţător"
dan

"Cu Borcea nu o să facem nimic. Mereu zice că ne pregătim de Liga Campionilor şi la sfîrşitul campionatului pleacă prin Africa să nu vadă cum merg alte echipe în locul nostru" :)
Val3ntynos

"Cei mai incapabili manageri din cîţi au existat la acest club!"
Serkan333

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
 •  11 Februarie 2010, 15:32

Fani adevarati trebue sa facem cevea asa nu se mai poate Paun al dai la Iasi pe Brazilian nu este in stare sal ei si azuge la Cfr Stanatahe nu este de Dinamo Rus la fel si Moti este dapasit avem mare ploblema in aparare si jucatori nu aducem si Cluj din B au facut trasfeuri trebue sal intrebam pe actonari mai vreti sa bagati bani daca nu sa plece sa vina Natoul si Niguita si Dinu Vama sa acupe cu trasferurile alfel nu osa azugem niti in 2030 in liga capionilor

 •  11 Februarie 2010, 12:09

PANA NU PLEACA ACTUALA CONDUCERE DE LA DINAMO VOM FI DE RASUL LUMII ,CAT DESPRE PERFORMANTA CE SA MAI VORBIM ! SUPORTERII DIN BUCURESTI AR TREBUI SA SE MANIFESTE MAI RAU CA CEI DE LA STEAUA PANA II FAC SA CEDEZE ,ASTIA PARCA VOR RAUL CLUBULUI NU BINELE ,SUPORTERII TREBUIE SA-I DENIGREZE IN PERMANENTA CU ORICE RISC CA SI ASA ANUL ASTA NU CASTIGAM NIMIC .

 •  11 Februarie 2010, 11:38

prostia este elementul lor comun.in primul rand amaratii astia citeaza din ciobanul care nu ii lasa pe stadion!mi se pare suficient ,nu o sa mai insist pe tema prostiei lor.borcea este un fost bisnitar,un gainar tipic societatii romanesti actuale.chiar si asa,el reuseste de fiecare data sa demnostreze ca se poate mai rau.dar asa e cand treci de la butelii la trabuc cubanez,fara sa citesti macar o carte in tranzitie

Vezi toate comentariile (19)
Comentează