FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CEAHLĂUL 1-2

Fanii i-au cerut din nou demisia lui Răzvan, iar antrenorul arată spre jucători: "Nu ştiu ce vor de la viaţă"

Răzvan Lucescu crede că e inadmisibil ca Rapidul să piardă consectutiv două meciuri.
Răzvan Lucescu crede că e inadmisibil ca Rapidul să piardă consectutiv două meciuri.

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 23:10

Galeria Rapidului a răbufnit după ce Ceahlăul a preluat conducerea cu 2-1 şi le-a scandat favoriţilor "Afară din Giuleşti!". Lucescu jr. nu se gîndeşte să renunţe, dar şi-a criticat elevii: "E inadmisibil să pierzi la rînd cu Chiajna şi cu Ceahlăul".

Rapid a comis-o din nou după ce etapa trecută o făcuse de oaie la Chiajna. Înfrîngerea suferită aseară pe teren propriu, cu Ceahlăul, a încins şi mai tare spiritele sub Podul Grant între suporteri şi echipă.

Fanii giuleşteni şi-au susţinut favoriţii pînă în minutul 78, dar au izbucnit după ce Stana a făcut 2-1 pentru moldoveni. Ca la o comandă încurajările s-au transformat într-un ocean de contestări furioase. La adresa lui Răzvan: "Demisia, demisia!", "Răzvan şi cu finii lui, cascadorii rîsului". Către întreaga echipă: "Afară, afară din Giuleşti!", "Plecaţi cu toţii!". Ironic: "Să vină banii la băieţi!" şi "Campionii, campionii!". Numele lui Şumudică a fost iarăşi scandat.

Imediat, patronul George Copos a avut o discuţie cu Lucescu jr., iar la ieşirea de la vestiare a declarat doar atît: "Să le fie ruşine!". La conferinţă, Răzvan a lăsat să se întrezărească o fisură între el şi jucători: "Trebuie să se resusciteze singuri, sînt bărbaţi maturi, au familii, iar dacă nu ştiu ce vor de la viaţă, e treaba lor. Putem vorbi şi despre un blocaj mental".

"Nu am ce comenta despre faptul că fanii mi-au cerut din nou demisia. E normal să se întîmple aşa ceva, fiindcă e inadmisibil să pierzi două meciuri consecutive, cu Chiajna şi cu Ceahlăul" ( Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Le cerem scuze suporterilor. E ruşinos să pierdem acasă în asemenea hal, dar eu cred că nu e nimic pierdut şi mai putem obţine titlul. Trebuie să spălăm ruşinea cu FC Braşov" ( Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Rapid a prins o zi mai slabă, dar Vaslui şi Rapid sînt cele mai puternice. Ele se vor bate la titlu" ( Marian Constantinescu, atacant Ceahlăul)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (22)
varsity
varsity  •  24 Martie 2012, 22:08

Bai nesanatosior, titlu va trebuie voua? Va bat ultimele clasate, dar voi inca vreti titlu??? Pancone, am impresia ca ai luat-o si tu pe aratura!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Martie 2012, 14:27

Oare sistemul ”rabla„ nu se poate pune în practică și la Rapid? Dă trei jucători terminați și primește unul bun. Ah, Rapid, Rapid, cum te joci tu cu inimile suporterilor tăi.

bogdan1407
bogdan1407  •  23 Martie 2012, 13:10

cu sumi nu batea ekipa de 10 ori la rand da makr juca fotbal frumos,ofensiv.....acum nu ai ce vedea. ce sa vz la alexa..sau burca ...dekt gafe si cartonase rosii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează