FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BRAŞOV 2-1

Fanii lui Dinamo îl cer pe Dănciulescu în teren: "Vă bateţi joc de un simbol, să vă fie ruşine!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 15:48

Ionel Dănciulescu nu mai prinde nici măcar lotul la Dinamo, în ultimele patru partide ale "cîinilor" luînd loc lîngă banca de rezerve pe scaunele rezervate membrilor secundari ai staff-ului tehnic. Conducerea îi plănuieşte retragerea şi i-a pregătit un rol de antrenor secund, dar atacantul nu pare să se simtă prea comfortabil în noua postură.

La cele trei partide de acasă ale roş-albilor de săptămîna trecută, fanii i-au scandat numele de mai multe ori pe meci, iar la final Danciugol a petrecut minute în şir alături de fani în faţa galeriei. VEZI AICI VIDEO!

Suporterii şi-au manifestat astfel nemulţumirea că fotbalistul de 36 de ani, cel mai bun marcator în activitate din istoria Ligii 1, nu mai este folosit deloc, în favoarea lui Joel Thomas, îndelung contestat de fani pentru prestaţiile sale neconvingătoare.

Dinamoviştii au invadat şi pagina oficială de facebook a clubului cu mesaje pro-Dănciulescu: 
"Sa va fie rusine - Conducere - joaca Joel? si nu Joaca Danciu????"
"Il vrem pe Danciu mai des in teren!"
"joaca Joel cel mai slab varf din istoria noastra si va bateti joc de Danciu"
"Deci, avem pe banca una dintre legendele Ligii I, Ionel Danciulescu pe banca, si Joel Thomas care nu a impresionat deloc pana acum joaca?"
"VA BATETI JOC DE UN SIMBOL AL LUI DINAMO!!!!! ala de poarta numarul 9 la noi(nici nu vreau sa ii pronunt numele) poate sa isi faca bagajul si sa mearga la Chindia Targoviste mai mult nu poate........IL VREM PE DANCIU IN TEREN!!!!!", sînt doar cîteva din mesajele de susţinere pentru Danciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
stefanbuc
stefanbuc  •  06 Noiembrie 2013, 09:12

Pentru reconstructie avem nevoie de tineri. Apoi Danciu este si din garnizoana veche si "scapa" informatii catre ei. Trebuie sa-l lasam sa se retraga. Avem nevoie de schimbari si de un grup unit cu noaua conducere. Veti vedea ca se ridica Dinamo, dar in stilul lor, nu in stilul vechii conduceri. Poate nu cu Joel, dar nu cu Danciu. Are 36 de ani!!! Bafta echipei!!!

titiduru22
titiduru22  •  06 Noiembrie 2013, 03:49

Daca asta-i simbol atunci Dudu sau Lucescu ce mai sunt zei,Cristosi ,extraterestri ???

me_alex22
me_alex22  •  05 Noiembrie 2013, 16:14
Postat de ddd_bv pe 05 Noiembrie 2013, 14:00

Mana astora care se cred jurnalisti.Cum legam 2 victorii cum sar cu Danciulescu...Va spun ca THOMAS e fotbalist insa trebuie rabdare....cum are si Piti cu Stancu...Tot respectul pentru Danciu insa cu el jucam in 10 , varsta nu iarta

cu tot respectul..dar cine spune ca joel ala e fotbalist inseamna ca nu are nicio treaba cu fotbalul.........sa nu stii sa faci un stop.......asa a dat golul cu chindia...a facut stop si mingea sa sarit la 2 m de el..noroc cu fundasul chindiei care e de aceeasi valoare si nu a putut lua mingea....nu tu o combinatie....nu tu un gol de 1 la 1 cu portarul....nu tu o determinare.....pai de ce a retrogradat severinul?...ca avea jucatori de talia astuia....de asta....!!!.....pana si miranda ala ce il aveam noi mai demult era mai bun....il si jignesc cand il compar cu joel asta......

Vezi toate comentariile (66)
Comentează