FOTBAL  »  Superliga  »  TSHABALALA, APROAPE DE STEAUA

Fanii sud-africani despre transferul lui Tshabalala la Steaua: "România? Mai bine India, Taiwan sau Afghanistan"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Fanii lui Kaizer Chiefs ironizează interesul Stelei pentru internaţionalul sud-african Siphiwe Tshabala, despre care spun că nu are cum să o ajungă la o echipă atît de "slab cotată" cum e gruparea din Ghencea.

Presa sud-africană a anunţat că transferul e la un pas să se realizeze, stîrnind comentarii ironice din partea suporterilor.

"România? Poate vreţi să spuneţi Roma, în Serie A. Un jucător de calibrul lui Tshabalala nu poate să ajungă în Romînia. Sigur e vorba de Roma şi nu de România",
scrie ironic un fan, în timp ce altul e mult mai drastic: "OK, acum probabil că următoarea lui destinaţie va fi India, Taiwan sau Afghanistan. Ce s-a întîmplat cu echipele din Premier League care îl voiau?".

Vezi aici comentariile suporterilor din Africa de Sud!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (43)
ady_my_star
ady_my_star  •  24 Iulie 2010, 13:17

ne meritam soarta...la cat de dezbinati is romanii intre ei...nici nu e nevoie sa ne jignesca cineva din afara ca sa zicem si noi ca suntem o tara de prosti.E comic cum toti zic insa ca nu ei...Romania e o tara nasoala,de park ei ar sta in america.Iar fani Sud Africani...sa isi vada de campionatu lor,ca nu prea am auzit nici eu de ei.

pankra
pankra  •  24 Iulie 2010, 02:30

Bai, astia de la gsp.ro, v-a scapat "Romînia", ca pe voi va doare undeva de regulile limbii române.

cristimarcef
cristimarcef  •  23 Iulie 2010, 17:39

pika17 ESTI VARZA

Vezi toate comentariile (43)
Comentează