FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 2-2

Fără fundaşi cu CFR » Moţi, Scarlatache şi Rus sînt suspendaţi pentru etapa viitoare

Cosmin Moti va lipsi în meciul cu CFR Cluj
Cosmin Moti va lipsi în meciul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 00:24

Moţi, Scarlatache şi Rus sînt suspendaţi pentru partida din week-end împotriva clujenilor, iar Bonetti nu ştie cu cine va juca în defensivă.

După ce că nu le merge jocul, dinamoviştii se mai confruntă şi cu probleme de lot. De la meci la meci, "cîinii" cad pe capete din cauza cartonaşelor galbene. Partida de aseară s-a soldat cu "victime" în defensivă, iar consecinţele sînt ireparabile.

Adrian Scarlatache, Laurenţiu Rus şi Cosmin Moţi au încasat, fiecare, cîte un cartonaş galben ce-i face indisponibili pentru meciul cu CFR, din acest week-end! În aceste condiţii, Dario Bonetti mai are la dispoziţie doi fundaşi centrali, pe Luchin şi pe Grigore, Pulhac va juca pe stînga, însă marea problemă o reprezintă apărătorul dreapta.

O soluţie ar putea fi retragerea lui Sorin Strătilă sau aducerea lui Răzvan Cazacu de la echipa secundă. Decizia va fi luată zilele următoare, după ce Bonetti va testa mai multe variante.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
biancorossi
biancorossi  •  20 Mai 2012, 12:36
Postat de biancorossi pe 05 Mai 2012, 02:06

paguba in ciuperci. nica-luchin-grigore-pulhac

si oricum nu conta, tot cfr urma sa bata..)))

biancorossi
biancorossi  •  05 Mai 2012, 02:06

paguba in ciuperci. nica-luchin-grigore-pulhac

d_3amon
d_3amon  •  03 Mai 2012, 22:35

la astia 3, daca ar fi suspendati pe viata din fotbal, nu le-ar simti nimeni lipsa. Moti si Rus sunt doi bezmetici care n-au un neuron impreuna, iar Marmalche nu e nici prieten cu fotbalisti, mingea il incurca groaznic.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează