FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 1-0

Fără menajamente! Reghecampf și-a distrus jucătorii după rușinea de la Chiajna: "Fundașul nostru a jucat la adversari la gol"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 21:02

Laurențiu Reghecampf nu și-a menajat deloc jucătorii după meciul pierdut în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1. I-a luat la țintă pe Boldrin, De Amorim, Popa și Toșca, ultimul fiind înlocuit în minutul 31.

"Am în suflet mâhnire. Am făcut multe greșeli pe faza de apărare. Cu Chiajna nu trebuia să avem probleme. Fundașul nostru central a jucat la adversari la gol, apoi celălalt nu era în zonă. Cu o asemenea echipă trebuie să ai răbdare și să pasezi. Din păcate Boldrin, De Amorim și Popa ating de foarte multe ori mingea și întârzie jocul.

L-am schimbat pe Toșca pentru că greșise 4 pase la rând. Oricum nu cred că aveam nevoie de fundaș central la meciul de azi pentru că cei de la Chiajna s-au apărat la 30 de metri. Toșca după ce greșea mingea trebuia să vină înapoi și să blocheze centrările adversarilor, nu cum a făcut la gol.

Am tratat jocul foarte ușor. Înaintea meciului le-am spus că trebuie să câștigăm jocul din prima repriză, le-am zis că doar cu dăruință putem învinge. Au fost mulți jucători care n-au jucat ce trebuia. 4-5 jucători au fost foarte slabi", a declarat Reghecampf la TV Dolce Sport.

"Ovidiu Popescu are o entorsă. Nu știu nimic mai mult deocamdată" Laurențiu Reghecampf

Citește și: Panduru râde de steliști: "O ocazie n-ați avut!" » A ochit un fotbalist: "Băiatul ăsta are calitate, curaj"

Citește și: Suporterii i-au așteptat pe steliști după meci: "Penibililor!" » Un fotbalist luat la ochi: "Ți-ai bătut joc de echipa asta în ultimii doi ani!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (59)
1600088170300569
Florin Ioan Dimitriu  •  20 Noiembrie 2016, 13:56

"Dl antrenor " persifleaza pe toata lumea , e cel mai destept , asa-i la noi , ciinii latra caravana trece !! In play off vor cistiga tot ...

eugen76_pan
eugen76_pan  •  20 Noiembrie 2016, 13:35

forza brazila stiinta!azi maracana la severin!

898756456920785
Dor Elf  •  20 Noiembrie 2016, 09:20

Da` tu la antrenamente ce faci? ascultati manele? nu vezi cine e in forma? sau bagi ce spune bbeeecali si apoi dai vina pe jucatori?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează