FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CAMPIOANĂ

Discursul care a schimbat TOTUL » Ce le-a spus Hagi la pauză elevilor lui: „Mister a simțit și ne-a zis! Așa i-am bătut”

Sărbătoarea a început la Ovidiu imediat după fluierul final / foto: GSP
Sărbătoarea a început la Ovidiu imediat după fluierul final / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 23:28 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 23:50

Farul e noua campioană a României. Cunoscut pentru reacțiile sale înflăcărate din vestiar, Gică Hagi a fost surprinzător de calm la pauza meciului cu FCSB (3-2), cel care a adus titlul la Ovidiu. Dezvăluirea îi aparține lui Dragoș Nedelcu, mijlocașul renăscut sub comanda „Regelui”. 

Dominată la mai toate capitolele de FCSB în prima repriză, Farul era aproape ieșită din lupta pentru titlu la 0-2. Golul lui Barbosa a relansat, însă, meciul, iar discursul ținut de Hagi la pauză a adus un plus de încredere în rândul echipei sale. Dragoș Nedelcu a povestit ce s-a întâmplat la pauza meciului. 

Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”
Farul - FCSB 3-2
Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”

Dragoș Nedelcu: „Una dintre cele mai liniștite pauze de când sunt aici”

„A fost una dintre cele mai liniștite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a zis să continuăm sfârșitul de repriză pe care l-am avut. Noi am intrat foarte bine în joc după ce am luat cele două goluri. 

Mister a simțit, ne-a zis: «Continuți, că o să vină!». Asta ne-a spus. Farul n-avea această mentalitate, de a câștiga, de a lupta pentru astfel de lucruri, dar am demonstrat că suntem o echipă valoroasă”, a spus Nedelcu, cel care a vorbit apoi despre factorul care a făcut diferența în repriza a doua: 

„I-am bătut datorită faptului că am fost mai bine pregătiți fizic. I-am simțit slab fizic! Cei de la FCSB au jucători foarte buni, au echipă bună, nu știu de ce nu câștigă, am fost și eu acolo și nu știu. Dar eu le mulțumesc, m-am maturizat acolo și am devenit jucătorul care sunt azi”, a spus Dragoș Nedelcu, la Digi Sport. 

FOTO. Farul e campioană! Petrecere în vestiar, cu Hagi protagonist

+14 FOTO

VIDEO Gardoș, intervenție la GSP Live după ce Farul a devenit noua campioană a României: „La 2-0, nu credeam că Farul va reuși să întoarcă rezultatul”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gică Popescu, concluzii la cald după victoria magistrală carei i-a adus titlul Farului: „Au fost senzaționali! Merităm trofeul”

FOTO Denis Alibec plângea după golul care a declanșat nebunia la Ovidiu, în timp ce Gică Hagi a avut o reacție surprinzătoare la final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  22 Mai 2023, 09:51

Apologia greselilor steliste, un pomelnic ai scris .Ce simplu si fair era sa spui un felicitari acelor copii si gata???? . .daca nu ai observat articolul este despre revenirea Farului , nu de Steaua ca a terminat benzina in min 55.

andrei_gherasim
andrei_gherasim  •  22 Mai 2023, 00:07

Farul câștigă pe bune titlul ... pe mâna lui Gigi Becali, care a greșit toate schimbările din acest campionat, plus gafele fundașului cumpărat de Gigi de la „binevoitorul Iftime”, patronul Botoșanului !!! Faceți voi numărătoarea greșelilor... lui Dawa, plus gafele lui Iulian Cristea... de 10 ori mai prost decât Edjouma, care forțat fiind să joace, undeva, unde el nu dădea randamentul maxim... s-a accidentat. Altădată forță fizică de top, jucătorii FCSB-ului au fost depășiți FIZIC de niște jucători de 17 ani... Personal (mă refer doar la meciurile pe care le-am văzut), mă pot referi și la căpitanul echipei (Olaru...), care în acest campionat a fost exact ca imaginea civililor ucrainieni striviți de trupele rusești, uneori, sau de trupele Wagner, alteori, mai tot timpul „sub șenile...” ! În imaginea din link (https://www.gsp.ro/.../farul-fcsb-stefan-tarnovanu-gafa...), Farul reduce din scor, dar inițial Dawa este cel care a greșit și a acordat un corner *** (ca de obicei...) La scorul de 1 la 2, se repeta oarecum scenariul de la acel 2 la 3 din sezonul regulat care striga ca din gură de șarpe: „E un blestem” ! Nicidecum al lui Talpan, considerat de mai toată suflarea stelistă, „un *** care vrea să ajungă general...” De fapt, să se știe clar, noi după 1989 am pierdut totul... ! Treptat-treptat... Am ajuns niște „tiriplici”, și pe bune, Austria a avut toate datele ca să ne persifleze... Stați să vedeți ce urmează !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  21 Mai 2023, 23:56

***. *** . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează