FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL, CAMPIOANĂ

Parada campionilor » Sărbătoare cu mii de oameni în Constanța, după ce Farul a cucerit titlul

Sărbătoarea de titlu a Farului // foto: Facebook @ Farul Constanța +18   FOTO
Sărbătoarea de titlu a Farului // foto: Facebook @ Farul Constanța

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 20:38 / Actualizat luni, 22 mai 2023 20:39

Sărbătoare la Constanța, după ce Farul a devenit campioana României. În această seară a avut loc parada de titlu a „marinarilor”, înainte ca fotbaliștii să sărbătorească titlul în Piața Ovidiu, împreună cu câteva mii de suporteri. 

„Campionii României 22-23”. Jucătorii și staff-ul Farului au îmbrăcat tricourile speciale, au pus medaliile de campioni la gât și au urcat în autocarul care i-a plimbat prin oraș, de la stadionul Farul la Piața Ovidiu.

După ratarea titlului, Becali îi dă șanse jucătorului trecut pe linie moartă: „Gata, o să joace și el”
FCSB
După ratarea titlului, Becali îi dă șanse jucătorului trecut pe linie moartă: „Gata, o să joace și el”

Paradă de titlu a Farului, prin Constanța

  • UPDATE ora 20:25 - Organizatorii au pornit un foc de artificii, iar fotbaliștii au părăsit scena. În Piața Ovidiu urmează un concert. 
  • UPDATE ora 20:20 - Trofeul a avut de suferit de aseară până azi: și-a pierdut partea inferioară :D
Parada campionilor » Sărbătoare cu mii de oameni în Constanța, după ce Farul a cucerit titlul
  • UPDATE ora 20:15 - Tudor Băluță a avut un mesaj pentru suporterii echipei: „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru suportul din acest sezon, pentru că ați fost cu noi de la început până la final. Mă bucur foarte tare că am reușit să aducem titlul la Constanța. Pentru mine, Constanța este ca o a doua casă. Sper ca în anii următori să fie cât mai multe astfel de celebrări după titluri, trofee. Vă mulțumim, ați fost fenomenali, fantastici. Haide Farul!”
  • UPDATE ora 20:05 - MC-ul a început prezentarea jucătorilor din lot. Andrei Artean a făcut flotări, apoi o „piruetă” atunci când și-a auzit numele.
+14 FOTO
  • UPDATE ora 19:50 - Autocarul a ajuns în Piața Ovidiu, jucătorii și antrenorii sunt aclamați de miile de constănțeni prezenți la fața locului. Jucătorii au pășit pe rând pe scena special amenajată și ridică trofeul de campioni în fața susținătorilor.

Autocarul și-a început traseul la ora 18:45, când a plecat de la stadionul Farul și a străbătut punctele importante din orașul de la malul mării.

Autocarul a trecut pe strada Soveja, bulevardul Mamaia, apoi pe la Capitol și bulevardul Tomis, destinația finală fiind Piața Ovidiu, unde s-au adunat mii de oameni îmbrăcați în alb și albastru, nerăbdători să-i întâmpine pe campioni și să sărbătorească marea performanță a clubului alături de aceștia.

Nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Cred că vom avea emoții mari de tot, dar e și frumos.

- Denis Alibec, atacant Farul

+14 FOTO

264.000este populația estimată a orașului Constanța

Tot despre Farul: 

Cine-l mai contestă pe Gică Hagi?!
editorial ovidiu ioanițoaia
Cine-l mai contestă pe Gică Hagi?!
Elogii pentru Gică Hagi: „Ai fost un geniu ca fotbalist, ești un geniu și ca antrenor”
FARUL
Elogii pentru Gică Hagi: „Ai fost un geniu ca fotbalist, ești un geniu și ca antrenor”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
Liogol7
Liogol7  •  23 Mai 2023, 11:22

Mie mi se pare falsa parerea ta. Daca patronul unui club vinde la alt patron clubul, care isi pune oamenii lui, angajează după placul lui și isi face echipa lui, ce legătură mai este între vechiul și noul club în afara de nume?

dainh0
dainh0  •  23 Mai 2023, 09:37
Postat de ticlazau pe 22 Mai 2023, 21:26

Mii de oameni la paradă. Asta înseamnă că Farul este Steaua?

Dar ce ai explicat tu ca un om mare toată istoria pe scurt! Ce este așa greșit sau așa greu de înțeles? Dacă tu ai avea un magazin să zicem de materiale de construcții IRI CONSTRUCT, și te dezvolți până depășești la vânzări și la profit Dedeman și specialiștii tăi consideră că dacă cumperi brandul/denumirea Dedeman și continui cu denumirea de Dedeman vei avea de câștigat și mai mult, dacă se poate de ce nu ai face-o? Ce e greșit?

iri_
iri_  •  23 Mai 2023, 00:11

Mie personal mi se pare atat de falsa echipa asta "Farul". Si bucuria asta a lor mi se pare falsa, totul pare fals. Nu am nimic cu Hagi, sau cu Viitorul, club care l-a pornit de la 0, a promovat tineri de la inceput, si a ajuns unde a ajuns, a castigat si un prim campionat. Dar asocierea asta Viitorul-Farul, facuta peste noapte, mi se pare o mare greseala. Farul iarasi, a avut un drum frumos, a inceput in ultima liga, sustinuti si finantati chiar de suporteri, au ajuns pana in Liga a 2-a, si acolo s-a rupt filmul. Nu inteleg cum pot sa se faca aceste transformari peste noapte in Romania, o echipa Farul era in liga2, alta Viitorul era in liga1, vine Farul cu numele, si-l adauga echipei din liga1, intre timp echipa din liga 2 isi pierde numele si devine cam fantoma. Toata lumea uita peste noapte ca echipa se numea Viitorul, si o numeste Farul... de parca am alunecat dintr-un univers paralel in altul. Nici suporterii lor nu sunt prea lamuriti, unii cred ca e primul lor titlu de campioni, altii zic ca e al doilea, dar sub alta denumire. Te doare mintea cand te gandesti cu toata continuitatiile astea sportive si comerciale, le combinam si separam cum vrem dupa bunul nostru plac. Marog, nu al nostru, al alora care conduc aceste echipe...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează