FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB » Hagi, criză de nervi: „De ce nu mergi la VAR?!”

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 23:19 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 23:48

Sebastian Colțescu a dictat un penalty contestat de gazde în minutul 56 al derby-ului Farul - FCSB 0-1, pentru un presupus fault comis de Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut. 

FCSB a avut minute bune în repriza secundă a duelului de la Ovidiu. O acțiune prelungită în careul advers a adus și cea mai controversată fază a partidei. 

VIDEO. Penalty controversat dictat în Farul - FCSB! Hagi a răbufnit după golul lui Olaru

În minutul 55, mingea a ricoșat din Tudor Băluță la Adrian Șut. În duelul pentru minge, cei doi s-au ciocnit, piciorul drept al lui Șut în piciorul stâng al lui Băluță. Duelul este ușor și nu este clar cine l-a inițiat. 

Plasat excelent, la 4 metri de fază, fără vreun obstacol pe traiectorie, „centralul” Sebastian Colțescu a dictat penalty fără să ezite. Adrian Șut s-a prăbușit pe gazon și a acuzat un contact puternic. Arbitrii din camera VAR, Marcel Bîrsan și Cristina Trandafir, nu au intervenit. 

Darius Olaru a transformat fără emoții pentru 1-0 și a declanșat furia „Regelui”. 

+6 FOTO

Gică Hagi a protestat vehement. S-a năpustit asupra arbitrului de rezervă Bogdan Dumitrache, apoi a cerut explicații și din partea lui Sebastian Colțescu. L-a întrebat de ce nu a mers să verifice faza la monitorul VAR montat la marginea careului.

Hagi s-a ales cu un cartonaș galben. 

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Farul - FCSB

+31 FOTO

Citește și alte știri din Superligă: 

Horațiu Moldovan, fair-play la adresa unei adversare din Superligă: „Mă bucur că sunt aici și că aduc atâția spectatori”

 

Neagoe, la o semnătură de revenirea în Superligă » E favorit să preia echipa chiar de săptămâna viitoare

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (76)
Jupiter
Jupiter  •  18 Septembrie 2023, 14:40

Fotbalul românesc dar nu numai, în general a ajuns un sport de fetițe. Nu e un joc bărbătesc în care vezi bărbați luptând cu adevărat așa cum era în trecut. Acum doar "fetițe" cu barbă, șarlatani și șmecherași care sunt dispuși să se injosească simulând și cerșind orice doar să câștige.

Mda.....
Mda.....  •  18 Septembrie 2023, 11:18

Penalty este atunci cand zice arbitru ca e .!!!Restu e cancan fara nici un rezultat oricum. Sa nu ma intelegeti gresit .. nu inseamna ca sunt de acord cu ce sa intamplat, dar aia e. Oricum nu inteleg acest sistem .. ma uitam zilelea astea la CM la rugby de ce nu se preia acel sistem? VAR sa vada tot stadionul ... decizii clare... proteste 0 si aia sunt munti de oameni . De simulari nici nu mai zic ca nici la fotbal feminin nu vezi ce e la noi in liga 1 . Cred ca prima problema e educatia fotbalistului roman (care in momentul de fata se poate face decat prin forta... ai deschis gura galben.. ai simulat suspendare chiar daca nu iei galben in timpul meciului.. ai favut un fault de rosu si nu lai luat in timpul meciului suspendare .. chiar o etapa in plus decat ai fi luat pentru rosu ca ai terminat meciul in teren). Si a 2.a aceasta lipsa de transparenta de la LPF la FRF care , ca sa fim corecti daca ar exista ar duce la falimentul multor ziare de cancan (noi le zicem sportive)

muzzi1
muzzi1  •  18 Septembrie 2023, 08:54
Postat de daniaania pe 17 Septembrie 2023, 23:35

Coltescu nici nu a vrut să audă de var, și cei din camera var au închis ochii. Penalty inexistent. Și pe CFR tot așa au anihilat-o cu penalty inexistent.FCSB trebuie ajutata se vede treabă indiferent cum.... Penibil rău.

pai probabil anul asta este anul lor! de cand nu a mai castigat pe bune o echipa campionatul?

Vezi toate comentariile (76)
Comentează