FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

Gică Hagi a „explodat” la conferința de presă: „Asta înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani!”

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 10:02 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 10:30

La conferința de presă de la finalul meciului Farul - Sepsi 2-1, Gică Hagi a fost nemulțumit de o decizie a brigăzii conduse de Radu Petrescu. 

Managerul tehnic al Farului a cerut penalty în finalul partidei, când Rivaldinho a căzut în careu, în minutul 85, după un duel cu Mihai Bălașa. 

Gică Hagi a „explodat” la conferința de presă: „Asta  înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani!”

VIDEO Gică Hagi, nervos la conferința de presă

„Putea fi 3-1 sau 4-1. Dar... Dacă se mai dau și reluări la televizor... Nici reluări nu se mai dau. Dacă la Riva nu e penalty, atunci înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani. Dacă nu e penalty... Că el a provocat, asta e calitatea unui atacant. Ce vină are atacantul că fundașul îl ia în brațe? Și arbitrul era în fața lui și nu a dat nimic. Și nici măcar o reluare. Am înțeles că nu a fost nicio reluare (n.r- la TV a fost dată o reluare cu incidentul dintre Rivaldinho și Bălașa).

Prea puțin sau nu a fost nimic important... Dacă e, dă penalty! Nu poți să treci așa ușor peste faza aia așa ușor! E inadmisibil! Hai să ne uităm la ea. Dacă ăla nu e penalty...

Am văzut foarte clar, era pe direcția mea. Fundașul îl prinde, stă, iar Rivaldinho se întoarce și fundașul nu-l lasă. Dacă ăla nu e penalty... Cum nu e penalty?! Ce să mai... Învăț fotbal la 58 de ani. După aia era să-mi dea cartonaș. Că de ce mai zic... 

Păi dacă văd, nu am voie să zic că eu cred că e penalty? Sau galben la Budescu în minutul 88. Spune «Nu, că a mers faza». Păi, nu revii și dai galben? Au fost date cartonașe galbene din prima repriză... La noi se dădea fault, la Budescu nu. Se lăsa jocul să meargă. După nu revii și nu dai galben? Nu... Doar pentru noi. Dar cu toate astea am făcut un joc foarte bun și am câștigat”, a spus Hagi la conferința de presă.

Citește și: 

Larie, dezvăluire surprinzătoare după Farul - Sepsi: „Nu am vrut, dar Mister mi-a zis” » Cum a reacționat Hagi
FARUL - SEPSI 2-1
Larie, dezvăluire surprinzătoare după Farul - Sepsi: „Nu am vrut, dar Mister mi-a zis” » Cum a reacționat Hagi
MM Stoica și Basarab Panduru, uimiți de declarația căpitanului de la Farul: „Eu nu am mai auzit așa ceva” + „Pentru pariori, e pont!”
FARUL - SEPSI 2-1
MM Stoica și Basarab Panduru, uimiți de declarația căpitanului de la Farul: „Eu nu am mai auzit așa ceva” + „Pentru pariori, e pont!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bimbi79
bimbi79  •  01 Octombrie 2023, 16:21

Limba romana cand o inveti ? Asta e primul lucru pe care trebuie sa-l inveti.

TraianX
TraianX  •  01 Octombrie 2023, 15:12

tovarasul Hagi, chiar ar trebui sa inveti fotbal ca sa fii antrenor. Tu ai ramas acelasi jucator necivilizat.

bunicu
bunicu  •  01 Octombrie 2023, 13:04

Așa este dl Hagi și finul dl Becali vor să joace numai la PENALTY nu contează jocul echipe să fie penalty.Becali face scandal că pierdut campionatul din cauza unui arbitru fără supărare a luat NAȘUL titlu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează