FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

MM Stoica și Basarab Panduru, uimiți de declarația căpitanului de la Farul: „Eu nu am mai auzit așa ceva” + „Pentru pariori, e pont!”

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 08:04 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 10:51

Mihai Stoica și Basarab Panduru au fost uimiți de declarația oferită de Ionuț Larie după Farul – Sepsi 2-1.

„Am avut ceva emoții, dar așa am mereu. Am avut noroc. Data viitoare o să-l las pe Budi sau pe Munteanu. Nici azi nu am vrut să bat, dar mister Hagi mi-a zis să execut”, a spus fundașul de 36 de ani, care a deschis scorul, din penalty, în minutul 6.

După ce au auzit declarația căpitanului de la Farul, Mihai Stoica și Basarab Panduru, analiști OrangeSport, s-au declarat uimiți.

„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”
FARUL - SEPSI 2-1
„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”

MM Stoica și Basarab Panduru, uimiți de declarația lui Ionuț Larie

Mihai Stoica: „De regulă se stabilesc primii 2 sau 3 în vestiar, înainte să înceapă meciul”
Basarab Panduru:Dacă nu ai încredere, nu ești în aia 2-3. Nu spui că nu au încredere în timpul meciului. Nu ai încredere de la început. Și spui «Nu mă puneți pe mine că nu vreau să bat». Și ai terminat-o. Dar dacă ești în aia 3, antrenorul spune «Bate tu!». Și te duci și bați.”

Mihai Stoica: „Oricum Gică Hagi va decide. Eu am remarcat o chestie interesantă. Am văzut declarația lui Louis Munteanu, că va da gol sigur. Pentru pariori e un pont. Sigur va marca la Galați
Basarab Panduru: „Când te duci așa nehotărât, uite unde ajungi. Era să rateze. A bătut extrem de prost.”
Mihai Stoica: „Dacă bătea mai bine, cred că rata. (n.r. râde)”

Basarab Panduru: „Eu nu am auzit niciodată așa ceva. Ca unul care e desemnat să zică «Nu mă puneți să bat». Eu nu am auzit. Dacă ești în aia 2-3, nu au auzit să spună «Nu bat»”
Mihai Stoica: „Și nici nu fusese faultat el.”

Un meci foarte greu, dar am jucat foarte bine. Avem nevoie de cele 3 puncte și suntem foarte fericiți. Aveam nevoie de puncte pentru a urca pe locurile de play-off. Se poate mai bine, suntem pe drumul cel bun și sperăm să continuăm pe acest drum, Dacă vom fi în play-off, ne vom bate la play-off. Dacă vom munci bine, vor veni și lucrurile bune. 

Am făcut meciuri bune și vom face meciuri și mai bune. Domnul Hagi ne-a spus că trebuie să fim mai concentrați, că trebuie să intrăm la fel de bine și să marcăm. Voiam să marchez și eu, dar nu e problemă. Voi marca la Galați, cu siguranță.



– Louis Munteanu

VIDEO Gol de PlayStation marcat în Farul – Sepsi

Citește și: 

Budescu, moment de sinceritate în fața camerelor TV: „Mi-am bătut joc! Mi-am stricat seara”

Semnalul tras de Liviu Ciobotariu după încă un pas greșit făcut de Sepsi: „Dacă nu, se complică lucrurile”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
Misu1950
Misu1950  •  02 Octombrie 2023, 09:43

Pentru cei doi "analisti": Larie bate mereu in stanga portarului penaltiul! Ca e bine sau rau nu conteaza, fraier a fost portarul care , dupa cum s-a vazut, stia treaba asta!

muzzi1
muzzi1  •  02 Octombrie 2023, 08:49

Meme este epic! de departe, cel mai bun analist tv! ma gandesc cand a primit titulatura, inainte sau dupa facultate!? Larie ala sa puna mana sa bata, ca nu a fost el faultat, dupa spusele lui Meme! adica nu a fost faultat nimeni, ca a fost hent, dar daca zice destoinicul fundas Meme, ne putem contrazice? el vede tot timpul chestii care noua, oamenilor normali ne scapa! ca de exemplu, alt meci!

vichart
vichart  •  01 Octombrie 2023, 12:35
Postat de florianveress pe 01 Octombrie 2023, 11:52

Fecesebismul dăunează grav sănătății mintale! Aveți grijă, maneliștilor!

zecedebeul tau(care a luat 10-0 de la Steaua in ultima lor prezenta in liga 1 inainte sa retrogardeze) efectiv si-a omorat suporterii si jucatorii. vezi haldan,klein,negru ala etc. doar nu crezi ca dupa retrogradarea si umilintele inumane din ultimi 15 ani nu au murit mii de suporteri *** de inima rea ca treceti prin asa ceva. deci zecedebismul dauneaza grav sanatatii la propriu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează