FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII

"Favoritul" lui Becali arbitrează Steaua după mai bine de un an » Balaj a fost delegat la meciul cu Pandurii

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 14:29

Steaua joacă în această seară de la ora 19:45, în direct la DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO împotriva ocupantei locului 2 în Liga 1, Pandurii Tîrgu Jiu.

Crsti Balaj a fost delegat pentru a conduce acest meci. Va fi primul meci al "roş-albaştrilor" arbitrat de fluieraşul din Baia Mare după mai bine de un an. Ultimul meci al Stelei cu Balaj la centru a fost pe 22 martie 2012, cînd echipa din Ghencea a pierdut la Tîrgu Mureş, scor 1-0.

Atunci, arbitrul a făcut cîteva greşeli grave, lucru pentru care a fost taxat de patronul Stelei, Gigi Becali"Balaj trebuie trimis la puşcărie. Am avut penalty la ultima acţiune şi nu a fost fault la faza din care a ieşit golul lui Ilyes", au fost cuvintele finanţatorului "roş-albaştrilor" imediat după meciul de la Tîrgu Mureş.

Nu a fost singura dată cîtnd Steaua a avut probleme cu arbitrul din Baia Mare. Gigi Becali l-a criticat dur şi după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, cînd Balaj nu l-a eliminat pe Gabi Mureşan, care i-a aplicat o lovitură în figură lui Tănase.

Ce greşeli a făcut Balaj la meciul de la Tîrgu Mureş:

Minutul 82

Duel în careu între Chiricheş şi Subotici. Stelistul l-a împiedicat pe vîrful mureşenilor în careu, dar Balaj a lăsat jocul să continue.
Verdictul lui Crăciunescu: decizie greşită! Trebuia acordat penalty pentru FCM.

Minutul 90+3

Tătăruşanu este luat în braţe în careu de Florin Dan şi trîntit la pămînt, faza continuă şi Albuţ îl trage de gît pe Chiricheş.
Verdictul lui Crăciunescu: decizii greşite! Trebuia acordat penalty, fiind fault atît la Tătăruşanu, cît şi la Chiricheş.

Balaj l-a dat în judecată pe Gigi

Declaraţiile lui Becali de la finalul meciului cu Tîrgu Mureş l-au deranjat extrem de tare pe Cristi Balaj, care oricum îl mai ameninţase o dată cu judecata, lucrucare de această dată s-a întîmplat:

"Eu am spus încă din luna decembrie că îl voi acţiona în instanţă, iar de atunci nu s-a schimbat nimic. Va avea ocazia să probeze tot ceea ce a declarat. E o stare de normalitate, atît timp cît mă simt curat. Apelez la justiţie, pentru că doar aşa ne putem apăra.

Este regretabil că am ajuns aici, dar nu am niciun fel de emoţii. I-am solicitat daune atît cît a zis că am luat de la CFR, dar nu banii sînt importanţi, ci îi dau ocazia domnului Becali să dovedească faptul că are dreptate şi că sînt un hoţ", a spus Balaj.

Becali i-a cerut iertare

Gigi Becali şi-a dat seama în cele din urmă de greşeala pe care o făcuse şi i-a trimis o scrisoare arbitrului din Baia Mare pentru a-i demonstra că regretă cele spuse, fără succes însă:

"Eu m-am obişnuit. E ca şi cum ai trata o simplă răceală. Din păcate s-a ajuns ca CCA să fie într-o continuă luptă cu cluburile. Gigi Becali mi-a dat o hîrtie în care spune că regretă ce a spus despre mine, dar eu sînt hotărît să merg pînă la capăt cu procesul.

O să fie fericit, pentru că pe perioada procesului eu nu voi mai arbitra Steaua. Probabil că nici pe contracandidatele Stelei, pentru mine e mai bine aşa",  a spus Balaj.

S-au împăcat în tur, după un meci Pandurii - CFR

Gigi Becali a fost atît de mulţumit de prestaţia lui Cristi Balaj din meciul Pandurii - CFR Cluj 2-1, încît a declarat că l-a iertat pe central pentru toate necazurile pe care i le-a pricinuit în campionatul trecut

"Balaj s-a spălat de păcate. E mare arbitru. Anunţ CCA că poate să arbitreze din nou Steaua", a declarat Becali după meciul de la Tg. Jiu.

Stelei îi merge bine cu Balaj pe teren propriu, Pandurii are probleme

Steaua nu a pierdut acasă în Liga 1 cu Balaj la centru. Din cele 14 jocuri pe care băimăreanul le-a condus, "roş-albaştrii" au obţinut 8 victorii şi 6 remize. De partea cealaltă, gorjenii nu au cîştigat cu Balaj la centru pe teren străin.

Din cele 7 jocuri în deplasare ale celor de la Pandurii conduse de Balaj, gorjenii nu au scos doar un singur punct, restul de 6 partide fiind pierdute.

500.000 de euro a fost suma cerută de Balaj lui Becali

2 procese a avut Balaj cu Becali, cel după meciul cu Tîrgu Mureş, şi unul în sezonul 2003-2004, după o înfrîngere a Stelei cu Farul, 1-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Mai 2013, 00:04

De ce nu spuneti si continuarea? Ziceti doar ca asta "a avut" 2 procese cu oierul. De ce nu spuneti si cum de nu le mai are? Sau nu e voie "de sus" ? Pai va spun eu dragii mosului ce s-a intamplat: a retras ambele procese (coincidenta) iar la ambele procese a pierdut in primele instante. Cum naiba se intampla asta? Pai parca se "simtea curat", nu? Dintr-o data cand a pus mana pe banii ciobanului a uitat si de "curatenie" si de procese si de tot. Smecher Balaj asta, ia bani de la toti, dupa ce ani de zile a fost arbitrul de casa al lui Paskany..acum se pare ca o sa ajunga omul bun la toate al ciobanului. Mare caracter .....

danyellle
danyellle  •  03 Mai 2013, 17:31

Daca voi (Manolache si Nedelea), considerati ca a face 6 egaluri in 14 meciuri pe teren propriu, inseamna ca-i merge bine Stelei, atunci eu va declar cei mai mari idioti dintre jurnalisti. Continui sa cred ca Balas este cel mai mare hot dintre arbitri romani in activitate si ca ar trebui exclus din arbitraj pentru toate faradelegile pe care le-a comis(chiar daca sa mai cumintit in ultimul an, ,, lupul schimba parul dar naravul BA").

xhthu
xhthu  •  03 Mai 2013, 17:14

meciul cu targu mures e ala cand ii antrena sabau si au stat cu autobaza tot meciu si au marcat cu bulan prin minutu 90 ? pai cateodata cand ai pretentia ca joci la steaua si nu spargi autobaza,asa cu 11 oameni in careul de 16 cum e ea , unora antrenati de sabau,meriti sa ai ghinion . daca ies din relaxare stelistii si nu mai joaca ca-n vacanta ii batem , daca nu ,poate nu .cu sau fara arbitraj .la dinamovisti ramane cum am stabilit in tur ,chit ca intra in careul nostru de 3 ori tot meciu ,arbitru e de vina :))) tot cu sau fara balaj

Vezi toate comentariile (6)
Comentează