FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Faza din care Vaslui a bătut Severinul cu un gol a aprins spiritele în Liga 1: ”MM şi-a lăsat mintea în cutie!”

Porumboiu l-a luat la ţintă pe managerul Stelei.
Porumboiu l-a luat la ţintă pe managerul Stelei.

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 septembrie 2012 21:11

Porumboiu l-a jignit pe managerul Stelei, care a răspuns şi el agresiv. Crăciunescu a dat verdictul: a fost fault al lui N'Doye, deci golul Vasluiului n-ar fi trebuit validat.

Arbitrul de la Vaslui- Severin a produs primul scandal mare de la startul sezonului. Mihai Stoica l-a criticat dur pe "centralul" care a validat golul decisiv dat de N'Doye, o reuşită cu care moldovenii au învins şi au luat toate punctele: "Eu n-am mai văzut aşa ceva de 20 de ani, de pe vremea cînd meciurile erau transmise doar la radio! Au fost două puncte adăugate de un tînăr şi distins arbitru, Botaş, în prelungiri, după ce N'Doye împinge evident şi-şi dezechilibrează adversarul!".

Porumboiu s-a enervat pentru comentariul lui MM: "Acestui MM Stoica i-a rămas mintea împotmolită într-o cutie de carton! Dacă n-ar fi aşa, ar trebui să se uite în urmă cu două săptămîni, cînd Steaua a învins-o pe Oţelul dintr-un ofsaid clar. Aşa a marcat golul de 1-0 împotriva gălăţenilor. Să ne mai lase acest manager general cu ifosele lui! MM se crede vreun tinerel, aflat la pubertate. Nu pot să vorbesc cu toţi masurbaţii".

Oficialul din Ghencea a admis doar parţial acuzaţia legată de jocul echipei lui cu Oţelul: "E posibil ca la golul lui Adi Rocha să fi fost ofsaid, e posibil, deşi eu am altă părere. Dar oricum, în acea partidă a fost 1-0, apoi s-a făcut 2-0, 2-1. La Vaslui cu Severin, faza din final a fost decisivă!".

Crăciunescu: "A fost fault!"
Faza controversată a fost analizată la "Fotbal Club", de la DigiSport, de către Ion Crăciunescu. "N'Doye a faultat!" a fost concluzia fostului şef al arbitrilor. Porumboiu a intervenit în direct în emisiune, prin telefon, şi s-a enervat. "Poate fault ai fi dat tu, borfaşule care hotărăşti campionate!", a reacţionat patronul Vasluiului, moment în care moderatorul Radu Naum a pus capăt discuţiei întrerupînd legătura cu Porumboiu.

Gigi explică "bălegarul" lui MM
Patronul Stelei a încercat să dezvolte ceea ce a spus Mihai Stoica referitor la Porumboiu că "miroase a bălegar de mă ustură ochii". "El se referea la faptul că aceia care conduc CCA după plecarea lui Crăciunescu s-ar teme de Porumboiu şi de-aia îl ajută, însă eu chiar nu cred chestiile astea pe care mi le-a spus MM", a declarat Becali.

"Cică MM n-a mai văzut un astfel de arbitru! Poate de la meciul Steaua-Oţelul. Echipa lui a învins atunci mulţumită unui gol marcat din ofsaid!" (Daniel Stanciu, manager Vaslui)

"Au fost glumele mele cu Gigi, unele pe care n-are cum să le priceapă Porumboiu de la Vaslui. El a rămas la nivelul «Răpirea din serai» pe pereţi" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Gunoiul se mai poate ascunde sub preş, dar bălegarul niciodată, că miroase! Cînd vorbeşte despre mine, Porumboiu să dea jos mileul de pe televizor!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Acest MM e un maimuţoi, un trepăduş. El vorbeşte despre bălegar? Să vină cu mai multe perechi de dinţi la Vaslui, ca să-i dau pe ei cu ce dau eu pe vaci!" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alfabetta
alfabetta  •  19 Septembrie 2012, 08:52

Chiar că nu vă înţăleg. Voi credeţi că "valiza Porumboiu" este scos din cursă de a participa la "licitaţia " finală ? A-ţi mai văzut voi aşa lege în Liga lu Mitică ?

dreammster
dreammster  •  19 Septembrie 2012, 08:50

Doi trogloditi, doi circari.

dogaru.marian
dogaru.marian  •  19 Septembrie 2012, 08:21

porumboiu n-ar trebui sa vb. el a mai fost "spatele" unui mare arbitru in devenire : mugurel draganescu care s-a lasat in plina glorie. asta o fi alt copil de-al lui

Vezi toate comentariile (3)
Comentează