FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL CONSTANȚA 0-0

VIDEO Surpriză mare la Pitești » Farul, pas greșit cu FC Argeș! Hagi ratează șansa de a se desprinde în fruntea SuperLigii » Clasamentul ACUM

FC Argeș - Farul / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
FC Argeș - Farul / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 19:00 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 21:20

Farul, liderul la zi din Superligă, s-a încurcat pe terenul lui FC Argeș, scor 0-0, tocmai împotriva formației care avea un parcurs extrem de modest în ultima perioadă.

Farul s-a împiedicat în Trivale, doar 0-0 cu Argeșul lui Croitoru, fiecare echipă a extras ceva dintr-un meci dârz. 

Cronică de Eduard Apostol: Ceva mai mult decât nimic

Fiecare cum vede lucrurile. Hagi și Farul au făcut un pas greșit în lupta pentru titlu, duminică seara, în Trivale. Croitoru și FC Argeș au făcut un pas bun în lupta pentru evitarea retrogradării, prin remiza albă. Un rezultat surpriză! Mai ales că echipa de la malul mării venea pe stadionul lui Dobrin după victoriile en fanfare cu FCSB (3-2) și CSU Craiova (2-1)

„Marinarii” n-au reușit să spargă pânza de păianjen țesută de Croitoru. Alibec și Louis Munteanu s-au pierdut în detalii, fără nicio reușită notabilă, doar tentative. Sau „robinsonade” din partea lui Straton.

Farul se împiedică pe terenul echipei care n-a mai câștigat din octombrie!

„Regele" a încercat să schimbe, să facă permutări, nu i-a ieșit niciuna. Adversarul a fost disciplinat și a oferit doar cifrele, superioare, în contul oaspeților. Farul a avut posesia, oportunitățile de gol, șuturi pe poartă, cam tot. Dar tot zero pe tabelă. 

A părut, din afara terenului, că ambele echipe au încheiat mulțumite cu remiza. Lupta va fi aprigă, mai ales la duelurile directe, pentru Hagi et Co, punctul din Trivale a fost, totuși, ceva pe plus. 

Piteștenii au luat și ei un punct de moral, mai mult, în perspectiva meciurilor pentru evitarea retrogradării. N-au pierdut cu o favorită la titlu, și-au demonstrat, practic, că pot rezista contra unui adversar mai tare. Nici Farul nu s-a omorât cu atacul, în ciuda cifrelor frumoase din statistici, dar Argeșul a reușit să evite orice emoție.

  • 442 de meciuri a bifat Marius Constantin în Liga 1, urcând pe locul 10 în topul prezenţelor all-time, la egalitate cu Liţă Dumitru
  • 3 remize a strâns Argeșul în 4 etape în 2023, cu Chindia, cu Hermannstadt și cu Farul, plus eșecul cu Botoșani
  • 7 puncte a strâns Farul din 12 în 2023: victorii cu FCSB și CSU, remiza din Trivale, plus eșecul cu CFR, acasă

Acesta e fotbalul, atât am putut în Trivale. Au fost multe lucruri care să ne bucure în ultima perioadă, dar n-am reușit, din păcate, să învingem. Am controlat jocul, l-am mutat dintr-o parte într-alta, toți suntem de vină, pentru că trebuie să construim de jos. Suntem 5-6 echipe ce ne vom bate la titlu.

- Mihai Popescu, fundaș Farul

FC Argeș s-a apărat foarte bine, n-am reușit să ne desfacem adversarul. Și terenul foarte prost, însă asta nu e o scuză. Nu am avut spații, nu am avut calitate în ultimii 30 de metri. Adversarul n-a ajuns la poarta noastră, însă tot n-am câștigat. Mă supăr pe moment la schimbare, dar îmi trece.

- Denis Alibec, atacant Farul

FINAL » FC Argeș - Farul Constanța 0-0

FC Argeș - Farul, echipe de start

FC Argeș: Straton - Turda, M. Constantin, Zebic, Rizzi - Meza Colli, Njike - Tofan, Bassong, G. Crețu - Garita 
Rezerve: Micle, Dobrosavlevici, Brendon, Jakolis, Moisie, Mimito, Bertrand, Tircoveanu, Boubacar Hanne
Antrenor: Marius Croitoru

Farul: Aioani - Kiki, Lariue, M.Popescu, Borza - Artean, Băluță, Grameni - Mazilu, Alibec, L. Munteanu 
Rezerve: Buzbuchi, Baravykas, Sîrbu, Boli, Nedelcu, Casap, Mateus, Sali, Morar
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: George Găman (Craiova) / A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / A2: Adrian Vornicu (Iași) / Arbitru VAR: Horațiu Feșnic / Arbitru AVAR: Alexandra Theodora Apostu (Bacău) / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Observator: Marian Salomir (Cluj-Napoca) 
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești

Vă mai amintiți de el? Ce face acum ivorianul venit în Liga 1 în urmă cu 15 ani: „România? Nu mă așteptam să găsesc așa ceva”
INTERVIU
Vă mai amintiți de el? Ce face acum ivorianul venit în Liga 1 în urmă cu 15 ani: „România? Nu mă așteptam să găsesc așa ceva”

VIDEO Valeriu Iftime știe de ce Marius Croitoru nu are rezultate la FC Argeș: „De asta îi e greu la Pitești”

CItește și alte știri de actualitate:

VIDEO Valeriu Iftime știe de ce Marius Croitoru nu are rezultate la FC Argeș, club ajuns la retrogradare: „De asta îi e greu la Pitești”

Marea dorință a lui Gică Hagi: „Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. Asta e cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă!”

ANALIZĂ GSP Ce a adus VAR în Liga 1: CFR Cluj și-a pierdut influența, Rapid e cea mai avantajată! Cum stau în raportul erorilor FCSB, Farul și CSU Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  13 Februarie 2023, 08:17
Postat de ionescugeorge77 pe 12 Februarie 2023, 17:33

...pe nimeni nu intereseaza meciul acesta ...

Se umezeste lumea de ras la comentariile tale! Ce ai fumat? Sa stim si noi!)))

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  13 Februarie 2023, 04:20
Postat de taunul. pe 12 Februarie 2023, 17:52

:)))))) Serios!? Păi.... atunci tu ce cauți pe acest articol și mai și postezi comentarii?! Ești exemplu pentru expresia:"a te contrazice singur". Hai pa!

Te rog sa nu spui ceva despre ionesculata nu o dau ca se supara! El e detinatorul absolut al adevarului si cel mai bun im orice domeniu! Un bizon mioritoc mai pe scurt! Salve

ali.bec
ali.bec  •  12 Februarie 2023, 21:29
Postat de John.Wick pe 12 Februarie 2023, 19:16

O etapă deocamdată perfectă pentru Steaua

Hix!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează