FOTBAL  »  Superliga  »  CAUZĂ

FC Botoșani, gest umanitar în cazul care a scandalizat România: „Facem apel la ajutorul vostru”

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat duminică seară în fața Maternității Botoșani pentru a protesta / Sursă foto: Monitorul de Botoșani
Aproximativ 300 de persoane s-au adunat duminică seară în fața Maternității Botoșani pentru a protesta / Sursă foto: Monitorul de Botoșani

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 20:18 / Actualizat luni, 21 august 2023 20:41

FC Botoșani a lansat prin intermediul canalelor oficiale de comunicare un apel umanitar, într-o încercare de a susține o familie aflată la grea încercare. 

E vorba despre cazul Alexandrei, o tânără în vârstă de 26 de ani însărcinată, care a murit zilele trecute într-o maternitate din Botoșani, după ce a fost ignorată de medicii cărora le ceruse cu disperare ajutorul.

FC Botoșani, gest umanitar în cazul care a scandalizat România:

„În momentele de cumpănă ale membrilor comunității noastre, facem tot posibilul să ajutăm pentru a arăta că nimeni nu este singur la nevoie. Așa cum bine știți, Alexandra, o tânără botoșăneancă de 26 de ani, s-a stins din viață, în mod nedrept, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Astfel, FC Botoșani face, din nou, apel la ajutorul vostru. 

Scoatem la licitație un tricoul oficial al lui Victor Dican, iar sumă strânsă va fi donată familiei îndoliate. Licitația, care pornește de la 500 RON, este deschisă până sâmbătă, 2 septembrie, când vom disputa următorul meci de pe teren propriu, împotriva celor de la Hermannstadt, iar câștigătorul va fi invitat la meci pentru a-și ridica premiul.

FC Botoșani, gest umanitar în cazul care a scandalizat România: „Facem apel la ajutorul vostru”
Tricoul scos la licitație de clubul moldovean / Sursă foto: Facebook

Transmitem, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate, și le dorim multă putere pentru a trece peste această răscruce!”, au transmis cei de la FC Botoșani, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

Alexandra a murit după o noapte de suferință la Maternitatea Spitalului Județean Botoșani

Alexandra, în vârstă de 26 de ani, mamă a trei copii, a ajuns în noaptea de joi spre vineri la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Mavromati din Botoșani, după ce a început să sângereze.

Pe parcursul nopții, Alexandra a schimbat o serie de mesaje cu soțul său, în care acuza dureri insuportabile și spunea că trebuie să aștepte până dimineață, când vine medicul care i-a urmărit sarcina. 

„Sunt Ivanov Alexandra. Credeţi că-mi puteţi face chiuretajul noaptea asta? Că nu mai rezist de durere...! Vă rog din suflet, simt că o iau razna”, a fost unul dintre mesajele pe care tânăra i le-a trimis medicului de gardă. 

Vineri, la ora 8:20, între timp internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), medicii au confirmat decesul femeii. Familia acuză medicii de gardă de la Spitalului Județean Botoșani că nu au intervenit cu nimic și că au lăsat-o să aștepte până dimineață, când urma să vină ginecologul care îi monitoriza sarcina.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă imediat după deces, pentru a se stabili dacă procedurile medicale au fost sau nu respectate, notează jurnaliștii de la Libertatea.

Citește și alte știri de actualitate:

„Dincolo de acest prăpăd…” » Ce a postat liderul Peluzei Sud, la 3 săptămâni de când ultrașii s-au „rupt” de FCU Craiova

„Sunt imagini în direct?” » Mihai Stoica și-a taxat adversara din Superligă: „Prea puțină lume”

Ilie Dumitrescu a discutat cu Gică Hagi despre situația lui Ianis: „Știți cum este mental?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Superb3tDistrugeLiga1
Superb3tDistrugeLiga1  •  22 August 2023, 12:44

Bine ca publicati si asa articole, ce arata realitatea si ajuta. Rusinoase sumele (transferuri, salarii) si pacat de fondurile cheltuite fara un folos societatii. Acest cuvinte pot fi titluri in toate ziarele din lume. Si ar rosti adevar. Daca jucatori precum L.Martinez si E.Fernandez (lista poate continua pana la 1001) costa atat si sa aiba asa salarii. Iar ei joaca cum joaca...cred ca prin America de Sud mai fac unii misto de europeni. Iar Neymar, afemeiat, pokerist, clubber, are priza la arabi cu asa pretentii..si accidentat! Ma intreb cine ar puterea sa-i convinga pe cei care efectiv platesc aceste sume? Directori sportivi, scouteri, agenti de jucatori: toti se unesc pentru a-si lua comisioanele. Lumea este de mult timp intr-o directie gresite la multe capitole, sumele din fotbal o demonstreaza, bataile si scandarile de pe stadioane la fel. Este overrated. 80% dintre fotbalisti nu isi asuma responsabilitatea, nu fac diferenta, ci: pase lateral sau inapoi, 2-3 faulturi si gata, hop pe instagram. Un medic la stat (sa ai pile sau oportunitate rara sa prinzi la stat) ce chiar se streseaza are 1800 EUR in RO pt o luna. Cei de la privat 1000 EUR. Iar acesti indivizi 1800 doar pt ca s-au prezentat la antrenament. Unde mai sunt si masati, li se da alimentatie atent selectionata etc. Pt diferentele acestea rusinoase: cat ia intr-o luna un om de rand cu carte, citit, responsabilitate adevarata = cat ia intr-o ora un jucator de f, as impune reguli financiare stricte, limite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează