FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA

FC Botoşani se teme de arbitraj înainte de meciul cu Steaua: "Sper să fie echidistant"

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2015 13:49

Antrenorul echipei FC Botosani s-a plîns de arbitrajul din ultima partida de campionat de la Timisoara.

"Vreau sa trag un semnal de alarmă. Se practică în fotbalul românesc ca atunci cînd apare un joc important pentru o echipă să apară și diferiţi oameni din conducerile echipelor pe la televiziune şi să se plîngă ca nu au avut arbitraje corecte. Astfel, pun o presiune suplimentară.

Botoşaniul nu a făcut-o niciodată, dar sper ca prin vocea mea sa fie lumea mult mai atentă. De fiecare dată cînd se analizeaza jocul Botoşaniului, împotriva noastră se găsesc tot felul de oameni şi zic că au fost pentalty-uri, că au fost eliminări.

În schimb atunci cînd trebuie să se vorbească şi despre fazele împotriva noastră, nu se face. Îmi pare rău să spun acest lucru, dar la Timişoara nu am beneficiat de cel mai bun arbitraj. Am avut un penalty clar la Hadnagy, care ne-a fost refuzat, apoi o intrare mult peste limita regulamentului la Neziri. Am ieşit cu trei jucători accidentaţi de pe teren şi nu s-a întîmplat nimic", a spus Leo Grozavu.

Partida FC Botoşani - Steaua se va disputa sîmbătă,  de la ora 21:00. Meciul va fi televizat de Antena 1, DigiSport, DolceSport şi LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
netgamero
netgamero  •  31 Iulie 2015, 18:50

Da' fotbal cand jucati, frustratilor??? va aruncati pe jos si cersiti mila arbitrilor la fiecare faza, jucati teatru mai bine ca actorii la tv. Poate va ganditi sa jucati si fotbal pe teren, in loc sa va plangeti toata ziua de arbitraje..... Si tocmai catzeii comenteaza? *** si puneti mana pe cartea de gramatica, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  31 Iulie 2015, 17:25

Ba, esti nebun? Arbitraj echidistant cand joaca fecesebe??? Ba, esti prost?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2015, 16:47

”......da ma. si argumentul tau e ca steaua a avut -20 greseli sezonul trecut. asta ca sa vezi ce phenibil esti...” ...............................................Cine le-a innumarat ? Argaseala cu Filotti, George Dobre, Ioana si deaconu ???!!!! Voi aveti 100 de greseli pro pe ani cu care ati luat trei campionate si vii cu prostiile astea memiste ? Pai noi unde am fost nu am vazut ce s-a intamplat ? Ca nu a dat un corner sau galben le-ati pus la socoteala, dar nu ati pus cate penalty aiurea ati primit, cate cartonase rosii meritate nu ati luat, de cate ori au inchis arbitrii ochii la offsid-uri, atacuri criminale, faulturi ca ultimi aparatori si cate si mai cate.....lasati-le dracu nu mai rascoliti rakatul cu -20 de inventii !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează