FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CORONA

VIDEO + FOTO Pas important pentru salvarea de retrogradare » FC Braşov a învins-o pe Corona, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 18:55

FC Braşov a făcut astăzi un nou pas important spre salvarea de la retrogradare după ce s-a impus în derby-ul local cu Corona, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de Bruno Madeira în prima repriză.Click pentru liveTEXT

VIDEO cu cele mai importante faze

Oaspeţii sînt deja retrogradaţi în liga secundă şi au şanse minime să mai obţină puncte în ultimele etape ale sezonului. FC Braşov a cîştigat astăzi al 6-lea meci din ultimele 9 şi a ajuns la 36 de puncte în acest moment, cu 3 puncte înainte de finalul sezonului.

Bruno Madeira a marcat cu un gol superb în prima repriză.

Echipele de start:
FC Braşov: Fl. Iacob - Vagner, R. Machado, Santos, M. Ionescu - Mateiu, Madeira - J. Szekely, Şt. Grigorie, Aganovici - A. Cristea
Rezerve: D. Mutu, Străuţ, Leko, Da Silva, Fonseca, Surdu, Dias

Corona: Dănălache - Homei, Forika, Istrofor, Mendizov - Leonte, Dîlbea, Miranda, R. Stănescu - S. Buş, Dedu
Rezerve: Gătej, A. Popa, A. Manea, V. Balint, V. Munteanu II, Dănilă, Fl. Manea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
cornelisse
cornelisse  •  09 Mai 2014, 09:20
Postat de forumeer pe 09 Mai 2014, 01:33

Felicitari blatistilor din Brasov, actual satelit al groparilor din Stefan cel Mare! Totusi, sper sa va vad in B, blatistilor!

Bai, parlitule, vezi-ti de Steaua ta blatista... ce, ori ai uitat magaria de anul trecut cu Viitorul la care toti conducatorii stelisti se bucurau la o infrangere zdrobitoare? Ma-ndoiesc ca Brasovul este satelitul lui Dinamo, mai degraba as crede in vreo colaborare cu Astra sau CFR. Dinamo abia-i in stare sa-si sustina echipa, ce sa mai vorbim de sateliti ori alte vrajeli? Aia azi sunt pe locuri de cupe europene, in campionatul viitor pot fi la retrogradare. Sa-ti dau o tema de meditatie: de ce crezi ca Steaua nu reuseste sa bata pe nimeni in UCL? Pentru ca-i facuta sa bata pe Viitorul, pe Vaslui, pe Pandurii, pe Chiajna, pe prietenasi, ci nu pe Real, Chelsea, Schalke 04, Basel etc.

forumeer
forumeer  •  09 Mai 2014, 01:33

Felicitari blatistilor din Brasov, actual satelit al groparilor din Stefan cel Mare! Totusi, sper sa va vad in B, blatistilor!

drugzbunny
drugzbunny  •  08 Mai 2014, 20:26
Postat de davidbv pe 08 Mai 2014, 20:21

Poate ai auzit si de derby local unde nu locul in clasament conteaza ci onoarea.

ahahha. Derby cu o echipa fondata in 2010? Sa fim seriosi, astea sunt aberatii. Mai degraba au incercat si ei sa scoata o figura frumoasa pe final, sa nu se faca chiar asa de urat de ras. Desi mai mult ar face sens sa isi ajute concentatenii, oricum ei tot acolo sunt.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează