FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME LA RAPID

"FC Rapid desfăşoară activităţi cu cetăţeni străini fără să posede autorizaţii de muncă!"

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Giuleştenii au mai avut parte de încă un necaz: au fost amendaţi din cauză că Vladimir Bozovici, Cesinha, Radomir Djalovici şi Ivelja nu au permise de muncă, ci doar vize turistice! Direcţia pentru Imigrări a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Ce a urmat?

La data de 03.03.2009, prin adresa nr.3011859, Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări a sesizat Inspectoratului Teritorial de Muncă (I.T.M.) Bucureşti faptul că la SC FC RAPID SA îşi desfăşoară activitatea ca fotbalişti profesionişti mai mulţi cetăţeni străini fără autorizaţii de muncă.

I.T.M. Bucureşti a efectuat un control la  SC FC RAPID SA în baza Legii nr.108/1999 republicată pentru înfiinţarea şi organizarea Inspecţiei Muncii, finalizat în data de 11.05.2009.

Urmare a controlului efectuat, I.T.M. Bucureşti  a constatat că, în cadrul societăţii desfăşoară sau au desfăşurat activităţi lucrative mai mulţi cetăţeni străini, fară să posede autorizaţii de muncă sau permise de şedere în scop de muncă, motiv pentru care angajatorul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea art.26 lit.a din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.56/2007 completată şi aprobată prin Legea 134/2008.

 "Nu contează dacă am fost amendaţi sau nu. A ajuns agentul lui Bozovici să facă anchete la Rapid?! Jucătorul va avea de suferit de pe urma unui om care nu e în stare să-l reprezinte decît în piaţa de legume!", a spus directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu pentru rapidisti.ro

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (18)
 •  02 Iunie 2009, 15:37

Exact! Au platit impozite pe ce au cistigat? Altfel e evaziune fiscala. Daca n-aveau acte de munca nu puteau fi folositi in campionat! Prosti sint astia de la Rapid Doamne! Depunctarea!

 •  02 Iunie 2009, 15:28

Cum le-au impozitat veniturile? Un venit obtinut la negru nu poate fi impozitat ci doar confiscat. Cum pot fi recunoscute rezultatele Rapidului daca au folosit ilegal jucatorii? FRF->Statutul jucatorului: "art 5 al.3. Jucătorii profesionisti au, în afara drepturilor prevăzute pentru amatori, următoarele drepturi: a) să încheie cu un club afiliat la FRF/AJF un contract individual de muncă, respectiv, o conventie civilă, conform legislatiei în vigoare;" Legislatiei de

ronaldo666
ronaldo666  •  02 Iunie 2009, 14:08

poi doar traim in romania

Vezi toate comentariile (18)
Comentează