FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Un antrenor din Liga 1, în pericol de a fi demis! Șefii îi caută deja înlocuitor

FC Voluntari a pierdut cu Dinamo, scor 0-3
FC Voluntari a pierdut cu Dinamo, scor 0-3

Articol de , , - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 11:02 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 11:05

Cu doar o victorie în nouă meciuri la FC Voluntari, Mihai Teja (42 de ani) e în mare pericol să fie demis. Conducerea studiază deja soluții pentru schimbarea tehnicianului.

FC Voluntari pornise foarte bine în sezonul acesta, dar a ajuns să caute un alt antrenor pentru 2021. Conducerea a început deja să sondeze piața după un alt tehnician, nu mai are încredere că Mihai Teja ar putea să repare echipa.

FC Voluntari strică vara, repară iarna

Ilfovenii au intrat într-o criză acută, de mai mult de o lună nu mai bat pe nimeni. Cea mai recentă victorie au înregistrat-o pe 7 noiembrie, când au învins-o pe Poli Iași cu 4-0. De atunci au mai câștigat doar un punct dintr-un egal cu Clinceni, 3-3. Înfrângeri cu: Dinamo, Hermannstadt, Chindia. Plus un dezastru în Cupă, 0-6 acasă cu Gaz Metan.

Echipa a ajuns din nou în pericol de retrogradare, așa cum a tot fost în fiecare sezon de când a promovat. Clubul repetă un scenariu ca în „Ziua cârtiței”. Face o jumătate de stagiune foarte proastă și apoi se apucă să repare iarna stricăciunile și să se salveze in extremis.

Bergodi reușise să o păstreze pe FC Voluntari în prima ligă aproape miraculos, după ce o preluase de pe ultimul loc. Italianul a fost demis apoi, când formația ajunsese iar în subsol. A fost angajat Teja, ale cărui rezultate excelente au asigurat rămânerea în primul eșalon. Mihai nu se mai descurcă nici el acum, când a luat campionatul de la început.

Și Teja repetă experiența pe care a mai avut-o și la Poli Iași. Începuse excelent sezonul trecut cu moldovenii, după care echipa s-a prăbușit, iar el a fost demis și înlocuit cu Mircea Rednic.

3 ani și jumătateau trecut de când FC Voluntari a câștigat singurele trofee din istoria clubului, Cupa României și Supercupa. Cu Claudiu Niculescu pe bancă, le-a învins atunci pe Astra, respectiv pe Viitorul. Ce a urmat în sezoanele următoare: an de an, echipa abia s-a salvat de la retrogradare

Seria dezastruoasă a Voluntariului:

AdversarRezultat
Chindia 0-2
Hermannstadt2-3
Clinceni3-3
Gaz Metan0-6
Dinamo 0-3
Poli Iași4-0
FC Argeș 1-2
CFR 0-1
Viitorul0-2

32 de meciuria adunat Teja la FC Voluntari. Procentul de puncte câștigate din total: 1,47 pe meci

Citește mai multe știri din Liga 1:

Note GSP după Dinamo - CFR Cluj 0-2 » Centrul defensivei, marea problemă a „câinilor”! Cine a fost cel mai bun de pe teren

Liga 1 își schimbă programul pentru națională » Anunțul FRF: „Mutăm aproape toate meciurile”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  18 Decembrie 2020, 15:31

Nu e nici o mirare, de 4 ani scapa de retrogradare dupa ce tot sezonul fac figuratie apoi se salveaza "miraculos", blatisti mai mari decat astia de la Voluntari nici pe vremea cooperativei nu gaseai.

115486966066476
Edi Girnita  •  18 Decembrie 2020, 14:00

Nu e panica ,Man! Umbla ne-a Pandele la arbitrii,ca de fiecare data când dă de dracu,și scapă iar de retrogradare ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează