FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

FCSB a pus ochii pe cel mai lăudat tricolor U21: "Am fi interesați de el!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 15:48

Președintele de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre Andrei Radu, portarul de la Genoa care a trecut pe la Dinamo și FCSB, impresionând în ultima lună în tricoul echipei naționale. 

Recunoaște că și l-ar dori pe Radu, însă nu crede că fostul goalkeeper al Interului ar mai fi interesat de o ofertă a FCSB-ului.  

"FCSB ar fi interesată de el, dar nu cred că Radu ar fi interesat de FCSB. A ajuns la un alt nivel și nu cred că și-ar dori să vină la noi. E un portar care îmi place mult.

E un portar cu atitudine, are un fizic foarte bun, e talentat. Faptul că joacă în Italia e un plus pentru el. Va crește cu o altă mentalitate.

Dacă va reuși să aibă performanțe și va fi titular, va ajunge în atenția mai multor cluburi importante de nivel înalt", a zis Helmuth Duckadam pentru ProSport.

Totuși, dorința lui Duckadam pare a fi una fantezistă, mai ales că portarul tocmai a fost achiziționat de Genoa de la Inter pentru 7,5 milioane de euro, o sumă imposibilă de plătit pentru FCSB.

Citește și:  EXCLUSIV Un fost fotbalist al FCSB șochează: "La Dinamo m-am prefăcut că-s accidentat! Cea mai bună decizie a mea"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
dona
dona  •  28 Septembrie 2018, 23:17

salvati copilul ! nu-l lasati sa mearga la fcsb ! il strica si pe asta !

jackryan
jackryan  •  28 Septembrie 2018, 18:28
Postat de maradona5 pe 28 Septembrie 2018, 17:49

Poate vine sa isi stearga ghetele de presul oierului infractor

daca vinde nea gigi m-bappetii ia 200 de mil

maradona5
maradona5  •  28 Septembrie 2018, 17:49

Poate vine sa isi stearga ghetele de presul oierului infractor

Vezi toate comentariile (10)
Comentează