FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț despre viitorul antrenor de la FCSB: „Cel mai probabil, va fi străin. Un cipriot” + „Bă, voi credeți că sunt idiot? ÎI spun «Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii»”

Articol de , - Publicat luni, 13 martie 2023 12:04 / Actualizat luni, 13 martie 2023 12:49

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit azi despre ce urmează pentru FCSB și despre ce antrenor vrea să aducă la formația sa.

Omul de afaceri spune că nu-i mai în calcul pe Valentin Iliev și Tony da Silva, ci are pe listă un antrenor român și doi tehnicieni străini. Potrivit lui Becali, cele mai mari șanse le are un tehnician străin, din Cipru.

„Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri! Când a analizat ultima dată o fază?” » Leo Strizu nu-l menajează pe oficialul FCSB
FCSB
„Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri! Când a analizat ultima dată o fază?” » Leo Strizu nu-l menajează pe oficialul FCSB

Gigi Becali, dezvăluiri despre noul antrenor de la FCSB: „Probabil va fi un străin. Un cipriot”

Nici Iliev, nici Tony nu sunt. Să vedem ce va fi. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Acum să vedem. Adică să vedem care cunoaște mai bine filozofia... Sunt doi din afară și unul din România. Ăsta care e român a lucrat în România. A fost și la națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia Stelei (n.r.- râde).

Nu cred că va fi pe bancă la meciul cu Craiova. E posibil. Nu știu. Să vedem dacă ne înțelegem cu el. Trebuie să-l am față în față și să vorbim. Înțelege filozofia Stelei? Că filozofia Stelei e mai complicată!

Pintilii? El e antrenor secund. Sau ce e el? Delegat. De exemplu, Ferguson dă sarcini oamenilor lui. Și ăsta...

Bă, voi credeți că sunt idiot? Adică îmi merge bine și să spun «Vino, mă, încoace! Pintilii, pleacă! Dă-i drumul de aici că vrea Burchel». Du-te, mă, de aici. Eu spun «Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum». Unde ați mai văzut tâmpeniile astea ca la noi? Trebuie să armonizezi legile și regulamentele”, a spus Gigi Becali.

Ulterior, Gigi Becali s-a contrazis, când a vorbit despre cine ar putea fi antrenorul român care e pe lista lui.

„Nu vă zic cine. Aaa, nu mai știu. A fost la națională acum mulți ani.... Am greșit eu. Nu vă zic cine e pentru că nu cred că el va fi alesul. Cred că va fi un străin. Parcă cipriot e. Știi de ce? Ca să scap de ei. Dacă pun un român, o să se spună că va fi suspendat. Dacă pun străin, de unde îl suspenzi? E antrenor străin. 

Mai bine un străin. El le zice «Nu știu limba voastră. Nu știu nici limba engleză. Vorbiți cipriota». Cu omul cu minte strâmbă trebuie să îți faci mintea strâmbă. Punem un cipriot ca să-l anchetați în cipriotă”. a adăugat Gigi Becali.

Citește și: 

Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet

EXCLUSIV FCSB a făcut o nouă cerere să intre pe Ghencea » Ce meciuri vrea să joace în play-off pe noul stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Hcm27
Hcm27  •  13 Martie 2023, 18:29

Vor înțelege ăștia vreodată ca nu-ti poți bate joc la nesfârșit de meseria de antrenor?Vor înțelege ca un antrenor care s-a pregătit pentru meseria asta nu va accepta niciodată sa fie umilit?Pana și Iliev are pretențiile lui, sa lucreze cu staful lui, ceea ce mi se pare îndreptățit.Nu va veni nimeni de decor.Nimeni nu mai vrea.Asa ca ori, ori, a treia varianta nu mai exista

Hcm27
Hcm27  •  13 Martie 2023, 18:23
Postat de anticenzuralasport pe 13 Martie 2023, 12:46

Dacă Mutu sau Rădoi reușeau la loturile naționale FRF le ridică statui ...Ca nu aveau licențele necesare ..

Și au reușit?Nu!

dinamo100
dinamo100  •  13 Martie 2023, 13:34

Pe zi ce trece omul asta e tot mai aberant. Fcsb nu are cum sa castige titlul cu un astfel de patron nici intr-o mie de ani!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close