FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - CFR CLUJ // Becali e acuzat de xenofobie, iar CCA trimite un arbitru cu origini maghiare » Detaliul care poate tensiona derby-ul

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 09:10

FCSB și CFR Cluj, primele două clasate, joacă azi, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV. Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs.

Pe masa Comisiei de Disciplină a FRF există un memoriu făcut de CFR împotriva patronului de la FCSB, pentru afirmaţii xenofobe. Gigi Becali a făcut în acest an câteva declaraţii extrem de dure la adresa CFR-ului: "Orban din Ungaria vrea ca ungurii din România să câştige titlul, dar arbitrii din România nu vor accepta ca ungurii să câştige campionatul în anul Centenarului României". Prima decizie la Comisie a fost că trebuie reanalizat cazul!

În acest plin scandal, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să delege la FCSB - CFR un "central" de origine maghiară. Istvan Kovacs s-a născut în Carei, un orăşel în care componenţa etnică, din anul 2011, arăta că maghiarii sunt majoritari, peste 51%, iar românii sub 40%.

Istvan Kovacs a avut dificultăţi majore, în urmă cu 8-10 ani, atunci când a trebuit să susţină testele teoretice la CCA, din cauza faptului că nu stăpânea bine limba română. Chiar Gheorghe Constantin, preşedintele CCA de atunci, a dezvăluit că a trebuit să treacă cu vederea greşelile majore pe care Kovacs le făcea în exprimare şi în scris din cauza faptului că nu ştia să vorbească bine în limba română. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
mir21
mir21  •  30 Aprilie 2018, 07:41

*** mai sunteti ma gsp-istilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  29 Aprilie 2018, 15:51

Mai xenofobi sunt astia de la hartie decat gigi. Ala a zis doar o data, dar gigistii astia in fiecare articol cu gigi aduc aminte despre ce a zis idolul lor.

1425838917717550
John Milne  •  29 Aprilie 2018, 14:43
Postat de ss.lazio pe 29 Aprilie 2018, 12:26

DEPUNCTARE!

Good morning Rupert . Cum e vremea in Hadareni prostule ?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează