FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Aici excelează Charalambous! Ce a remarcat cipriotul care a jucat în Liga 1 după debutul antrenorului la FCSB: „Îl știu foarte bine”

Elias Charalambous / Sursă foto: GSP +11   FOTO
Elias Charalambous / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 18:58 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 19:14

Lui Elias Charalambous îi va fi aproape imposibil să scape de imixtiunile lui Becali, însă cipriotul instalat la FCSB compensează printr-un discurs coerent, echilibrat, incomparabil cu ambiguitățile predecesorilor săi. După primul meci, cel cu Sepsi, Charalambous a „smuls” deja primele laude de la venirea în România.

„Principalul” roș-albaștrilor punctează la capitolul imagine după prima săptămână petrecută pe banca celei mai complicate echipe din Liga 1. Iar impresia conform căreia tehnicianul va fi „carne de tun” în aparițiile sale televizate a fost rapid spulberată de prestațiile avute atât la conferința de prezentare, cât și la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe

Abil, versat, cu o engleză care nu lasă de dorit, Elias Charalambous a trecut cu brio de primele „capcane” pe care le-ar fi putut în relația cu media, care l-a „pistonat” pe antrenor cu întrebări legate de implicarea în echipă a lui Becali. 

„Charalambous e foarte, foarte inteligent”

Iar cei care-l cunosc îl descriu întocmai pe Charalambous. Ca pe un tip pregătit, cu vorbele la el, mereu capabil să iasă din situații nefavorabile. E unul dintre atuurile cu care cipriotul poate să compenseze în ipostaza delicată pe care o presupune funcția de A1 la FCSB, atu pe care și l-a valorificat până acum.

Când întrebările despre implicarea patronului l-au acaparat, Charalambous a „jonglat” cu ele și a sfârșit prin a vorbi tot despre jocul, tactica și abordările echipei sale.

Franco-cipriotul Vincent Laban, 38 de ani, fost mijlocaș la Astra Giurgiu între 2013 și 2015, l-a caracterizat pe Charalambous pentru Gazeta Sporturilor și are aceeași concluzie după primul meci al compatriotului său pe banca roș-albaștrilor: „Îl știu foarte bine pe Elias, e un antrenor foarte bun și e foarte, foarte inteligent! O alegere excelentă pentru FCSB”, spune fotbalistul care a luat în 2014 Cupa și Supercupa cu Astra.

Aici excelează Charalambous! Ce a remarcat cipriotul care a jucat în Liga 1 după debutul antrenorului la FCSB: „Îl știu foarte bine”
Vincent Laban, în perioada în care juca pentru Astra / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

E un tip foarte inteligent, dintr-o familie bună. Știe mult fotbal, eu am vrut să îl iau în staff-ul meu ca secund, dar a refuzat atunci când l-am ofertat.

- Marius Șumudică

Charalambous e văzut excelent în Cipru

Gazeta Sporturilor dezvăluia zilele trecute că surse din Cipru îl descriu tot cu complimente pe Charalambous: „E un antrenor foarte talentat, e bine cotat aici, ca un tehnician cu un potențial foarte mare. Are o reputație bună și pentru că a fost un fotbalist important, cu multe meciuri în echipa națională.

A avut oferte să meargă secund la oricare club mare din Cipru și a refuzat ca să urmeze o carieră ca «principal»”.

Aici excelează Charalambous! Ce a remarcat cipriotul care a jucat în Liga 1 după debutul antrenorului la FCSB: „Îl știu foarte bine”
Elias Charalambous, antrenor FCSB

Avem multe lucruri de îmbunătățit, trebuie să vedem unde am greșit în special după victorii. Nu trebuie să așteptăm să pierdem pentru a vedea ce greșeli facem. Avem multe de îmbunătățit și vom încerca să o facem cât de curând posibil.

La fostele echipe am făcut schimbări și înainte de pauză. Când urmăresc meciul, vreau să fac echipa mai bună. Dacă simt că trebuie să schimb, nu contează în ce minut suntem, mă gândesc la binele echipei.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB, după victoria cu Sepsi, 2-1

VIDEO. Florinel Coman, execuție superbă în Sepsi - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”

Aliat nebănuit pentru FCSB în lupta la titlu » Cele două momente DECISIVE din primele etape ale play-off-ului

FCSB lovește din nou » Cine l-a schimbat pe Edjouma la pauză? 3 șefi au 3 explicații diferite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
contrabas3
contrabas3  •  06 Aprilie 2023, 21:46
Postat de dobrin pe 05 Aprilie 2023, 23:18

Nu cred sa-l ajute. Ultimul care a reusit sa castige ceva cu FCSB si sa si antreneze cu oarecare succes in strainatate a fost Galca acum 8 ani...

Vedem peste 7 săptămâni dacă a fost bună venirea lui la FCSB ori ba.

dobrin
dobrin  •  05 Aprilie 2023, 23:18
Postat de contrabas3 pe 05 Aprilie 2023, 19:59

Venirea lui Elias la FCSB ca principal este benefică pe tru echipă și o să dea bine în CV-ul lui. Că e secundul lui Becali și toată drama care vine cu asta… e doar material de bârfe pentru presa din Romania și postacii antisteliști. Succes în tot ce faci, Elias! Doamne ajută!

Nu cred sa-l ajute. Ultimul care a reusit sa castige ceva cu FCSB si sa si antreneze cu oarecare succes in strainatate a fost Galca acum 8 ani...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Aprilie 2023, 20:01

Dar Daniel Boruga ce parere are ?.,.pe el nu l intrebati ?...poate sa antreneze sub presion ...no problem ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează