FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a schimbat strategia » Noi măsuri la FCSB

Articol de , , - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 07:56 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 08:06

Jucătorii de la FCSB nu fac cantonament în străinătate întrucât nu sunt toți vaccinați. În plus, s-a decis verificarea preventivă a celor care n-au trecut prin boală și nici nu s-au imunizat prin vaccin.

Situația în care se găsește FCSB, din perspectiva ponderii fotbaliștilor care au decis să se vaccineze, extrem de mică în comparație cu majoritatea cluburilor din Liga 1, obligă gruparea patronată de Gigi Becali să apeleze la strategii suplimentare. În primul rând, roș-albaștrii au decis să nu plece în niciun stagiu de pregătire în străinătate.

Cum ar putea arăta primul „11” al FCSB-ului în 2022 » Toni Petrea are 3 necunoscute
FCSB
Cum ar putea arăta primul „11” al FCSB-ului în 2022 » Toni Petrea are 3 necunoscute

În Turcia, unde FCSB a mers de fiecare dată în anii precedenți, vor ajunge mai toate echipele din prima divizie, însă vicecampioana s-a văzut obligată să renunțe. Motivul? Din cauza noilor reglementări, cine se întoarce în România dintr-un stat care nu e membru al Uniunii Europene, iar Turcia nu e, intră automat în carantină dacă nu e vaccinat.

FCSB s-a reunit miercuri dimineață, când a efectuat vizita medicală, iar pregătirea o va realiza exclusiv la baza din Berceni. O decizie suplimentară de care a fost nevoie: toți fotbaliștii care nu sunt vaccinați și care nici nu au avut Covid-19, în toamna lui 2021, au fost supuși unor teste PCR. Conform regulamentului sanitar din Liga 1, cei care sunt vaccinați sau au făcut boala în ultimele 6 luni nu sunt nevoiți să prezinte un test negativ. Calendarul de testare: la 14 zile pentru testele PCR și la 7 zile pentru cele rapide.

Conducerea clubului a decis preventiv să-și testeze jucătorii, tocmai pentru a nu risca ulterior ca aceștia să iasă pozitivi și să devină indisponibili pentru primele meciuri oficiale, care sunt cu CFR și Dinamo (23 și 30 ianuarie). 

În schimb, cine va avea acum Covid, se va izola în baza de la Berceni, unde oricum se vor afla în cantonament, așa cum s-a întâmplat și când a existat focarul precedent, iar adversarii din Liga 1 au suspectat că jucătorii FCSB-ului s-au pregătit normal în baza cu circuit închis.

De fapt, în acea perioadă, în care fie a avut lotul descompletat, fie a revenit după perioada teoretică de carantină, FCSB a avut rezultate bune: a obținut maximum de puncte cu CS Mioveni, FC Argeș și Farul. 

0-3la „masa verde" a fost scorul meciului din optimile de finală în Cupa României, care trebuia să se joace între FCSB și Voluntari. Vicecampioana nu a avut 13 jucători disponibili, din cauza focarului de coronavirus, și a declarat forfait

VIDEO Nicolae Păun, gata de transferul la FCSB: „N-aș avea cum să refuz cel mai important club din România”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

A transferat degeaba o echipă întreagă » Încă o explicație pentru decizia radicală luată de Becali în acest mercato

Mihai Stoica a recunoscut că l-a sunat pe Gigi Becali: „Dacă nu schimbi antrenorul, pierzi campionatul”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
siriussirius
siriussirius  •  06 Ianuarie 2022, 21:22

NUMAI STRATEGIA CISTIGARII CAMPIONATULUI N- O ARE CIOBANUL IN REST ITI TRINTESTE ZILNIC CITE O STRATEGIE

kyndlef44
kyndlef44  •  06 Ianuarie 2022, 10:35
Postat de leutoltean pe 06 Ianuarie 2022, 10:05

nu mai merg să câștige Corendon Cup? este un trofeu important pentru ei.

incredibil, deci o stire despre fcsb si toti care comenteaza se bat pt salvarea de la retrogradare, fie ca sunt vitan barzesti sau clona csu. ce umilitor

leutoltean
leutoltean  •  06 Ianuarie 2022, 10:05

nu mai merg să câștige Corendon Cup? este un trofeu important pentru ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează