FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Charalambous și Pintilii pregătesc debutul lui Nana Antwi la FCSB » Cum l-au convins pe Gigi Becali să decidă ei momentul

Nana Antwi așteaptă debutul la FCSB. Sursă foto: Nana Antwi Instagram
Nana Antwi așteaptă debutul la FCSB. Sursă foto: Nana Antwi Instagram

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 16:46 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 20:22

Nana Antwi (23 de ani), fundașul de bandă transferat în această iarnă de FCSB, așteaptă să debuteze pentru roș-albaștri.

În cazul său, Gigi Becali a anunțat că nu el decide momentul intrării pe teren, ci Elias Charalambous și Mihai Pintilii, care simt mult mai bine cum se prezintă fotbalistul achiziționat de la FC Urartu.

U Cluj - FCSB se va disputa luni, de la 20:30, în etapa cu numărul 26 din Superliga. Chiar dacă bucureștenii au 9 puncte avans față de Rapid, aflată pe locul 2, duelul din Ardeal este considerat unul „must win” de către finanțator.

Nana Antwi, introdus la FCSB după modelul Ngezana

După victoria la limită cu Sepsi, Gigi Becali anunța că a transmis în timpul partidei ordinul său de a-l introduce pe Nana Antwi pe teren, însă staff-ul tehnic a considerat că nu ar fi un moment bun pentru o astfel de modificare.

Surprinzător, patronul s-a conformat și a acceptat răspunsul primit de pe bancă.

Motivul pentru care Gigi Becali a avut încredere în decizia celor doi își are, cel mai probabil, originile într-un caz similar recent, gestionat foarte bine, mai exact cel al lui Siyabonga Ngezana.

Transferat în vară de la Kaizer Chiefs, unicul club la care fundașul de 26 de ani a evoluat în carieră până la sosirea în Europa, sud-africanul a avut parte de o perioadă de integrare care, se pare, l-a ajutat pe cel ce face cuplu în axul central cu Joyskim Dawa.

Din momentul în care Ngezana a fost anunțat oficial de către FCSB și până la cel în care a debutat au trecut două luni, timp în care fotbalistul s-a acomodat cu Bucureștiul, dar și cu mediul din cadrul echipei. Atunci, MMe Stoica a fost cel care a insistat pe lângă patron să pună „pe pauză” obiceiul său de a-și arunca în luptă, cu prima ocazie, noile achiziții.

275.000 de euroeste cota lui Nana Antwi potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Gigi Becali se vede deja campion

Nouă partide ale FCSB, din care patru în preliminariile Conference League - manșele duble cu CSKA 1948 și Nordsjaelland - a fost nevoit să aștepte Ngezana până să îmbrace tricoul roș-albastru pentru prima dată. S-a întâmplat ca urmare a unei urgențe, pe 28 august 2023, în deplasarea cu UTA, în care arădenii s-au impus cu 2-1.

Ngezana l-a înlocuit atunci pe Vlad Chiricheș, accidentat în minutul 77, nerefăcut nici până astăzi.

Nana Antwi poate evolua atât în flancul stâng, cât și pe cel drept. Până la plecarea anunțată a lui Radunovic, cel ce a ales numărul 20 ar putea fi o soluție de înlocuire a lui Valentin Crețu. Fundașul dreapta, Lixandru și Dawa sunt în pericol de a fi suspendați dacă încasează încă un cartonaș galben.

Nana Antwi, viață nouă în București. „Numai fibră și tendoane”

După ce și-a primit actele necesare pentru a fi înregistrat la LPF și a prins banca în partida cu Sepsi, de duminica trecută, Nana Antwi s-a relaxat și a început să dea piept cu noua sa viață.

Este din ce în ce mai activ pe rețelele sociale, acolo unde repostează mesajele pe care le primește din partea fanilor FCSB, dar face publice și locurile pe care le vizitează prin București.

Miercuri, cel supranumit „racheta cosmică” de către Gigi Becali a ieșit la o plimbare într-un mall din zona Berceni, în apropierea bazei de pregătire a formației sale.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Ghanezul trage tare la antrenamente și cu fizicul său l-a impresionat deja pe Mihai Stoica.

„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva! Cred că are 0,001. O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos se văd mai ușor venele”.
- Mihai Stoica, la Orange Sport, despre Nana Antwi

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, un nou atac la Dan Șucu: „E om bun, dar o să-i dau la căpățână ca să îl dezmeticesc”
FCSB
Gigi Becali, un nou atac la Dan Șucu: „E om bun, dar o să-i dau la căpățână ca să îl dezmeticesc”
Imagini inedite cu Alexandru Tudor la Patriarhie » Ce l-a pus preotul să facă: toate privirile au fost pe fostul arbitru
PATRIARHIE
Imagini inedite cu Alexandru Tudor la Patriarhie » Ce l-a pus preotul să facă: toate privirile au fost pe fostul arbitru

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează