FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, un nou atac la Dan Șucu: „E om bun, dar o să-i dau la căpățână ca să îl dezmeticesc”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 13:30 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 14:19

Gigi Becali are un nou rival preferat în Superligă: Dan Șucu. Și îl înțeapă de fiecare dată când poate.

FCSB și Rapid sunt despărțite de 9 puncte în fruntea clasamentului Superligii, dar Dan Șucu e sigur că giuleștenii pot recupera diferența: „Venim, venim după FCSB!” a fost mesajul acționarului majoritar din Giulești. Iar acum, Gigi Becali a venit cu replica.

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut în doar 4 meciuri la FCSB: „Ce faci, tu joci relaxat? La mine trebuie să-ți fie frică! Frica păzește bostănăria”
FCSB
Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut în doar 4 meciuri la FCSB: „Ce faci, tu joci relaxat? La mine trebuie să-ți fie frică! Frica păzește bostănăria”

Gigi Becali îl înțeapă din nou pe Șucu

„Știi ce este la Șucu? Are euforie. E la început, are și nepoții ăia (n.r - copiii lui sunt la juniorii Rapidului). Și îi place și imaginea cât de cât lui, că se ducea la emisiunea aia cu leii (n.r - Imperiul Leilor, de la ProTV). Îi place imaginea și e și el la Rapid. Dar Șucu e un om foarte deștept.

Șucu e mai calculat și mai econom decât Rotaru. Îl cunosc. Șucu e un om calculat. Iar peste 3-4 ani, când o să vadă că bagă bani și nu îi mai scoate, va zice «Băi fraților, la revedere!» Eu așa cred. Nu că nu are bani. Șucu e un om de afaceri care crește. La el nu există criză. La el pe an ce trece, afacerea crește cu 10 milioane. 

Acum e doar entuziasmul de început. Dacă mă țin eu acum de capul lui și îi dau la căpățână, îl dezmeticesc! Îi dau eu la căpățână Rapidului.

Șucu e un om de mare calitate. Îl cunosc. E o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e rușine să nu greșesc față de el, nu de Rapid. Dar o să îi dau la căpățână mai repede decât se așteaptă. Să se bată toți pe locul 2 până le-o ieși sângele”, a spus Gigi Becali la Fanatik. 

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

Citește și: 

Damjan Djokovic, detalii din interior despre cum funcționează lucrurile la FCSB: „El e dușmanul pe care nu-l vezi”
FCSB
Damjan Djokovic, detalii din interior despre cum funcționează lucrurile la FCSB: „El e dușmanul pe care nu-l vezi”
Cristiano Bergodi, amuzat de declarațiile lui Gigi Becali: „Pe mine mă face să râd, au adus artificiile, gata!” » Ce spune despre problemele de lot și de  strategia de transferuri
RAPID
Cristiano Bergodi, amuzat de declarațiile lui Gigi Becali: „Pe mine mă face să râd, au adus artificiile, gata!” » Ce spune despre problemele de lot și de strategia de transferuri

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (30)
Beto1
Beto1  •  17 Februarie 2024, 08:59

O să ne dai in capul de jos până te plictisești...mare arogant ești oierule...ai distrus fotbalul românesc cu toate șmecheriile tale în ultimii 20 de ani...îți prostești oițele din tribune,an de an...tragi doar pentru tine...

emil1986
emil1986  •  16 Februarie 2024, 18:47

Dă-le la căpăţână, Gigioane, bolşevicilor de vizavi de cim. Callvin!!!

1945sv0509
1945sv0509  •  16 Februarie 2024, 18:39

Sub obladuirea ( daca nu chiar promovarea) de catre gsp a mitocaniei ciobanului puscarias s-a ajuns la aceasta situatie inimaginabila intr-o presa sportiva.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează