FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Analiză tranșantă a lui Dragomir după Derby: "Meci modest, echipe modeste. Suntem în regres total" + "Alibec era peste toți jucătorii din teren"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 00:26

FCSB - DINAMO 3-3 // Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a fost prezent în tribune la derby-ul dintre FCSB și Dinamo, încheiat 3-3.

După meci, acesta nu s-a arătat deloc impresionat de nivelul celor două rivale. "Fotbalul românesc e în regres total", a fost concluzia dramatică a lui Dragomir. În plus, fostul șef de la Ligă crede că Becali a făcut o greșeală renunțând la Denis Alibec, vârful cedat la Astra Giurgiu.

"Un meci modest, două echipe modeste. Fotbalul românesc e în regres total. FCSB ar mai avea nevoie de vreo 7 jucători de valoare. Alibec e peste tot ce ați văzut în acest meci", a fost concluzia lui Dumitru Dragomir, la ieșirea de pe Arena Națională.

Citește aici cronica memorabilului derby FCSB - Dinamo 3-3

Vezi și: 3 concluzii după cel mai spectaculos derby al ultimilor ani: marile probleme ale FCSB-ului + unde poate ajunge Dinamo fără "gropari"?

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  30 Iulie 2018, 09:32

Incultul asta traieste cu impresia ca el a inventat fotbalul romanesc, iar fara el la butoane toate se duc de rapa !! Sa nu uite ca el este inventatorul cooperativei in fotbal si pe vremea lui conducatorii fotbalului din aceasta tara au ajuns in puscarii !! Cred ca acum, cat de curand, va veni si timpul lui !!

467991146719096
Costel Rosoiu  •  30 Iulie 2018, 08:50

Eu zic sa nu-l mai bagati in seama pe neispravitul asta care a distrus fotbalul romanesc..Sa stea linistit la pensie,ca fotbalul isi urmeaza cursul firesc si fara aprecierile lui.Daca la toata lumea le-a placut disputa fotbalistica,el vine si contracareaza.Era mai buna F.C.OLT si VICTORIA PE VREMEA COMUNISTILOR,DOM MITICA?

10202196820797594
Iancu Viorel  •  30 Iulie 2018, 08:38

IMBATRANESTI URAT NEA MITICA ......!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează