FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3. Ce au făcut dinamoviștii la 15 minute după fluierul final din derby

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 13:57

FCSB și Dinamo au remizat aseară, scor 3-3, în primul derby al sezonului. Dacă Dică a fost dezamăgit la final, dinamoviștii au sărbătorit punctul scos pe terenul rivalilor. 

Steliștii au părăsit Arena Națională imediat după fluierul final al lui Ovidiu Hațegan. Fanii "câinilor" au rămas câteva zeci de minute pe stadion, conform protocolului, pentru a evita eventualele ciocniri.

Surpriza a venit la aproximativ 15 minute de la final. Elevii lui Florin Bratu au revenit de la vestiare și au sărbătorit minute bune alături de galerie.

 

Vezi și: FOTO Dinamoviștii au știut scenografia rivalilor! Vezi mesajul ironic prin care le-au răspuns

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
adrian_riga
adrian_riga  •  30 Iulie 2018, 17:00

bai nedelea, chiar nu iti e rusine? care stelisti? stiu ca suna ca dracu fcsbisti, daca nu pui niste e-uri intre consoane nici nu poti pronunta, dar asa au ales ei sa se numeasca, nu i-a obligat nimeni. dar de unde pana unde "stelisti" ?

lobbyone
lobbyone  •  30 Iulie 2018, 14:26

"stelistii" ? a fost vreun stelist la meci ? Probabil din postura de spectator neutru .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează