FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY

FCSB - DINAMO // Dan Negru, revoltat înainte de Derby: „S-a ales praful! Băi, cum ați distrus tot?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 12:18

Dan Negru (48 de ani), celebrul prezentator TV, a comentat pe pagina sa oficială de Facebook meciul din această seară dintre FCSB și Dinamo.

  • FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul de tradiție al fotbalului românesc. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Aștept Steaua - Dinamo și mă uit la tricourile pe care le purtam în poza asta. S-a ales praful de tot! Poli Timișoara s-a desființat în 2012. Rapid a intrat în faliment în 2016 și e prin Liga 2. Dinamo speră să nu ajungă acolo. Steaua s-a spart in două, FCSB și Steaua... Băi, cum ați distrus tot?”, a fost mesajul lui Negru.

FCSB - DINAMO // Dan Negru, revoltat înainte de Derby: „S-a ales praful! Băi, cum ați distrus tot?”
Postarea lui Dan Negru de pe Facebook

CITEȘTE ȘI:

FCSB - DINAMO // 3 întrebări înainte de FCSB - Dinamo » Devine Vintilă surpriza turului? Și ce se întâmplă în tribune?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
respect2014
respect2014  •  05 Octombrie 2019, 18:46

Asta făcea revelioane la tv pe vremuri. Acu vreo 10 ani parca. La Antena sau la Pro tv, nu imi amintesc exact. Nu s-a retras?? Am inteles că e pricopsit rau. Blocuri, cladiri...d-astea. Si zgarcit zice lumea. In fine..de ce il intrebati ceva? Numai e persoana publică. Plus ca parca e din Timisoara. Ce treaba are el cu doua echipe din București?

tristan
tristan  •  05 Octombrie 2019, 17:51
Postat de Pierre Tzutzea pe 05 Octombrie 2019, 14:57

te-am crezut om si pe tine dar esti o gura sparta si nimic mai mult. si tu si maruta si teo si capatos si brancu va bateti de joc de oamenii care mai gindesc in tara aia. v-ati vindut pentru niste firfirici pe cind altii au iesit din tara aia fara cetatenie care au dosare impotriva comunistilor si nu s-au compromit. ati prins momentul sa faceti bani cu concursul unor neuronless de public de puberi istoviti. sinteti bine? aveti multi bani ba chiar si investitii nu? dece au mai murit aia de la aiud, gherla, rahova, jilava, pitesti? v-ati intrebat? dar aia mici si tineri cu dorinta de liberate si pusi in fata in 89? ai fost pe la cimitir si tu si florin calinescu , teo, brancu sau maruta? nu cred. va simtiti bine in lumea de acolo? sau va este din ce in ce mai multa teama. veti fugi daca s-ar intimpla ceva nu ati misca un deget sa aparati biata tara...pentru ca timpul a cernut. si sint inca oameni acolo cu coloana vertebrala care isi duc saracia decent nu ca voi marile vedete de carton plini de bani... poate doar cutremurul sa mai va risipeasca pentru ca nu faceti decit sa puneti o caramida la dezastrul de acolo. minciuna, tupeul, servilismul, cameleonismul sint ridicate la rang de virtute de voi astia din media. sa va fie rusine! asa ca taci!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionking100
lionking100  •  05 Octombrie 2019, 17:47
Postat de alexyulyan pe 05 Octombrie 2019, 14:32

Steaua Bucuresti este numai una in toata lumea si asa va fi forever :)

noi aici vorbim de Steaua. nu tin minte sa fii scris cineva cand discuta de Steaua Bucuresti,mai mult decat Steaua. Steaua este tot ce conteaza.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează