FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB este obligată să transfere un jucător » Becali a anunțat pe cine vrea să aducă: "Iau 5-6 jucători consacrați și mulți tineri"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 12:59

FCSB este nevoită să transfere un jucător sub 21 de ani, pentru a îndeplini regula impusă de FRF, iar Gigi Becali s-a orientat spre un fotbalist de la Viitorul.

"Voi aduce un jucător de la Viitorul pentru a îndeplini acea regulă. Nici Florin Tănase, nici Ovidiu Popescu nu mai sunt eligibili.

Nu așa întăresc echipa. Cum te poți întări cu un jucător de 19 sau 20 de ani? Copiii joacă bine la Hagi pentru că el știe să îi armonizeze. Ar fi extraordinar dacă s-ar scoate această regulă", a spus Becali la TV Sport ro.

Patronul de la FCSB a anunțat și ce transferuri va face în vară, pe lista echipei roș-albastre aflându-se și Olimpiu Moruțan, mijlocașul central de 18 ani al celor de la FC Botoșani.

"Da, îl vreau pe Moruțan. Mai vreau și alți tineri din Liga 1, dar nu le zic numele. Îi cumpăr și îi las la cluburile lor. Fac o investiție. O să transfer și 5-6 jucători consacrați", a adăugat Becali.

200.000 €este cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Becali și-a ieșit din minți » S-a enervat după declarațiile lui Iordănescu: "Doar el putea debita așa ceva"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
zizu
zizu  •  22 Mai 2017, 20:03

oooo dar tineri a luat o gramada infractorul! doar ca sa nu i ia altii! ca in rest i a uitat prin te miri ce formatii obscure! nimic nu a promovat acest gropar al fotbalistilor romani! toti sunt niste ....ratati uitati de infractor ...pe undeva! vreti o lista?

iosif_.vs
iosif_.vs  •  22 Mai 2017, 17:15
Postat de sadiku pe 22 Mai 2017, 17:03

ma jur ca am decat acest cont ...sa ia fcsb campionatul daca am mai multe conturi ...

Si tine-te tare, zice ca defapt esti Catalynn, nici macar Sadiku :)))) El nu concepe ca sunt mai multi care ironizeaza Fcsb, crede ca e doar 1, maleefic, care controleaza nenumarate conturi..

sadiku
sadiku  •  22 Mai 2017, 17:03
Postat de iosif_vs pe 22 Mai 2017, 16:26

Zici ca nu mai injuri? Ok. Am salvat mesajul, sa vedem cat rezisti. Bine, de fapt ai oricand clonele de pe care poti sa injuri in voie :)))

ma jur ca am decat acest cont ...sa ia fcsb campionatul daca am mai multe conturi ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează