FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a recunoscut: „Am făcut antrenamente pe ascuns!”

Gigi Becali a recunoscut că FCSB a efectuat antrenamente pe timpul stării de urgență
Gigi Becali a recunoscut că FCSB a efectuat antrenamente pe timpul stării de urgență

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 12:03

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că jucătorii săi au efectuat antrenamente în această perioadă, în ciuda apelului făcut de autorități.

  • CONTEXT: Jucătorii și antrenorii de la FCSB s-au reunit săptămânile trecute la baza din Berceni și au început pregătirile, chiar dacă în România era stare de urgență;
  • Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar roș-albaștrii riscă o amendă de 70.000 de lei.

„Parametrii noștri sunt mai buni decât înainte, am văzut la teste. Am făcut antrenamente pe ascuns, câte trei, trei, trei, ca să nu vadă presă. Nu am încălcat legea. 

I-am pus pe terenuri diferite. Cel mai bun la teste este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni, iar al doilea este Perianu, ăla mic de 18 ani”, a spus Becali, la Pro X.

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe

FCSB. Gigi Becali a recunoscut: „Am făcut antrenamente pe ascuns!”

„În timp ce toate activitățile sportive care au loc în aer liber sunt suspendate în România, FC Steaua București a încălcat legea și riscă să fie pedepsită. FCSB a postat un clip video în care jucătorii se antrenează în grupuri de trei sub îndrumarea antrenorului Bogdan Vintilă.

Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, a anunțat deja că FCSB poate fi amendată pentru încălcarea a două decrete prezidențiale”, au scris cei de la L'Equipe.

VIDEO Gigi, te bagi? Dublul campion cu FCSB visează la revenire

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu dezvăluie planurile lui Gigi Becali! Pe ce stadion va juca FCSB în viitor

Florinel Coman, curtat de Liverpool? Victor Becali a dat cărțile pe față: „Trebuie să rămânem realiști”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
liviuemil
liviuemil  •  11 Mai 2020, 16:22

Cit de prosti puteti fi astia care ati scris articolul de puneti botul la orice gluma pe care o face Becali. Adevarul e ca pe multi ii distreaza faptul ca tot ce spune el , voi luati de bun . Si visati la repercusiuni: interziceri, expulzari, amenzi, inchisoare

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  11 Mai 2020, 16:20

Sarlatanul.....tot sarlatan. Si el, si Mimi Stoica, tin lecti de moralitate.......hahhaha. Tara lu' Jiji, tara de 2 lei. Hahahahh

2102911679735264
Calin Radulescu  •  11 Mai 2020, 15:47

Scoateti prostia aia ca riscam amenda 70.000 de lei ca legea lui ORBAN si cea din 2009 sunt neconstitutionale... Deci nu riscam nimic, nici noi oamenii simpli, nici echipele de fotbal... Planul de amenzi a lui LUDOVIC e in afara legii :)))... Prin urmare toate ordonantele lui Vela sunt doar recomandari, ca n-au cum sa te sanctioneze :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează