FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a recunoscut non-combatul cu CFR Cluj: „Dacă Rotaru îmi răspundea la telefon, era campion!”

Patronul de la FCSB a vorbit din nou despre lupta pierdută de Craiova în fața CFR-ului +4   FOTO
Patronul de la FCSB a vorbit din nou despre lupta pierdută de Craiova în fața CFR-ului

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 12:20 / Actualizat joi, 13 august 2020 13:49

FCSB a arbitrat lupta pentru titlu dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, iar așchiile rezultate din acea încleștare în trei continuă să țină capul de afiș în fotbalul românesc. 

Azi, Gigi Becali a mers la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a protesta împotriva deținătorului de drepturi TV, dar și pentru a-și exprima nemulțumirea față de deciziile luate de forururile conduse de Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu. 

La ieșire, patronul de la FCSB a vorbit din nou despre lupta pierdută de Craiova în fața CFR-ului, dar și despre modul în care roș-albaștrii au influențat câștigătoarea titlului. Reamintim că, la meciul FCSB - CFR Cluj 0-2, Toni Petrea a folosit o formulă în care s-au regăsit numeroși jucători tineri, tactică pe care Gigi Becali a hotărât s-o aplice pentru a se răzbuna pe olteni. 

Becali: „Dacă răspundea la telefon acum trei săptămâni, Rotaru putea fi campion”

„I-am spus lui Mihai Rotaru că, dacă răspundea la telefon acum trei săptămâni, putea fi campion. I-am răspuns cu aceeași monedă și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Voiam să-i spun că trec cu vederea peste ce s-a întâmplat în trecut și că vreau să primeze dreptatea”, a declarat Gigi Becali astăzi. 

Ce s-a întâmplat la Craiova - Viitorul din 2017

În finalul play-off-ului 2016-2017, în etapa a 9-a, când lupta la titlul de campioană s-a dus între FCSB și Viitorul, echipa care a avut un rol aproape decisiv a fost Craiova. În penultima etapă, Viitorul a jucat în deplasare cu Craiova, partida având loc la Pitești. 

Craiova a folosit în acel meci câțiva juniori și a facilitat succesul trupei lui Hagi și, implicit, a blocat drumul FCSB-ului spre locul 1. Au jucat atunci puștii Andrei Vlad, Robert Petre, Ionuț Popescu și Radu Bârzan, iar Viitorul s-a impus cu 1-0, scor pe care l-a repetat și în ultima etapă, cu CFR, și a câștigat campionatul! După acel meci, Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa Craiovei. 

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a venit de urgență la sediul LPF! E furios pe deținătorul de drepturi TV: „Nu accept să fiu luat de prost”

VIDEO Imagini ireale! Gigi Becali l-a umilit pe Luțu, în fața camerelor TV: „Vino aici să strângi de pe jos!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
firaldo
firaldo  •  13 August 2020, 13:35

Oare cat de frustrant este pe Jiji si GSP sa repete la nesfarsit ce a facut el cu CFR si nimeni de la Craiova sa nu-i bage in seama.Craiova a pierdut titlul pentru ca CFR a fost mai buna!Restul e degeaba!

3101575123247794
Alice Popa  •  13 August 2020, 14:58
Postat de bogdan26 pe 13 August 2020, 14:24

vedem noi cine plange dupa ce va scutura Dinamo Zagreb, asa putin..

Una e sa te scuture Dinamo Zagreb in Liga Campionilor si alta sa te scuture Comuna Recea sau Unirea Jucu!!!

firaldo
firaldo  •  13 August 2020, 15:44
Postat de cristian_77 pe 13 August 2020, 13:59

De cate campionate a luat Steaua pe spatele Craiovei nu si-a mai adus aminte nimeni! Fcsb ul lui nea gigi putea sa piarda si cu echipa buna..asa, a fost razbunarea pr...lui! ...e clar ca cfr a fost mai buna, nimic de comentat..dar au profitat si de niste jocuri de culise, daca e sa fim corecti!

Prietene,eu sunt din Craiova si sunt corect cand spun ce spun,Craiova a fost la mana ei sa castige titlul,chiar a avut o mana pe trofeu,dar a pierdut ptr ca s-a vazut castigatoare la golul lui Nistor,nu ai cum sa incerci sa aperi un 1-0 80 de min cu Acka si Cosic.CFR a lasat impresia ca ne-a adus exact unde au vrut,practic s-au jucat cu noi.Trebuie sa spunem adevarul...CFR a fost peste noi la toate capitolele!Au meritat titlul!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează