FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat la TV noul ordin pentru Petrea: „Bă, te rog frumos! Dacă nu vor, acasă! Acasă!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 21:22 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 22:37

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, ia măsuri dure înaintea noului sezon din Liga 1. La 4 zile după ce Mihai Stoica a anunțat o „ședință foarte serioasă în club”, latifundiarul a ordonat antrenamente mai lungi și mai intense.

Gigi Becali nu își menajează fotbaliștii înaintea noului sezon, în care FCSB va încerca să câștige primul titlu după 8 ani.

Patronul FCSB solicită ca antrenorul Toni Petrea să recurgă la sesiuni de antrenament de două ori mai lungi și mult mai intense. Becali amenință că îi va tăia salariul cui se va răzvrăti.

Noi vești din Gruia » Probleme medicale pentru Neluțu Varga, după șocul eliminării: „Suntem alături de el, îi ținem pumnii”
CFR CLUJ - PYUNIK 5-6 d. pen.
Noi vești din Gruia » Probleme medicale pentru Neluțu Varga, după șocul eliminării: „Suntem alături de el, îi ținem pumnii”

Gigi Becali ia măsuri dure la FCSB: „De acum încolo, antrenamente de patru ore”

„Bă, te rog frumos! Vrei zece mii de euro pe lună, scoate untul! Cât faci antrenamente? Două ore? Nu, mă, de acum încolo faci antrenamente de patru ore. Cine nu vrea? Să-i tăiem salariul! Nu mai ia 20 de mii, să ia două mii”, a afirmat Becali, potrivit sport.ro.

Latifundiarul nu îi menajează nici pe Octavian Popescu și Florin Tănase, preferații lui: „Dacă se plâng, acasă! Acasă!”

Totul a plecat de la amicalul cu Oțelul Galați 

Anunțul lui Gigi Becali vine la doar 4 zile după ce managerul general Mihai Stoica anunțase o „ședință foarte serioasă în club”, ca urmare a prestației din meciul amical cu Oțelul Galați, câștigat la limită, scor 1-0: 

„Tu trebuia să te prezinți ca la Chișinău, să fie 3-0 la pauză, și nu mai lovea nimeni pe nimeni.„Poți zice că agresivitatea lor ar fi o scuză pentru că ne-am prezentat cum ne-am prezentat. Mai departe, am fost foarte nemulțumiți. Ei ar fi trebuit mâine să fie liberi, dar nu vor mai fi! Va fi o ședință foarte serioasă! E inadmisibil să te prezinți așa. Tu trebuia să te prezinți ca la Chișinău, să fie 3-0 la pauză, și nu mai lovea nimeni pe nimeni”, a spus MM Stoica în direct la Orange Sport. 

FCSB începe noul sezon de Liga 1 duminică, 17 iulie, cu un meci pe teren propriu în compania Universității Cluj. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Situație inedită în Liga 1 » Clubul își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” noul echipament: „Din cauza situației globale”

Juveții la bani mărunți » 5 concluzii înainte de primul meci al Craiovei din noul sezon: dezamăgiri, aspiranți + cine e norocosul

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (31)
steaua.1986
steaua.1986  •  15 Iulie 2022, 11:52

decat sa-i chinuie pe amarati mai bine ar transfera moca 11 atleti kenieni si s-ar rezolva instant problema. uniti spre "titlul 27" veti fi inca multi ani de acum incolo :)))))

marcel1974
marcel1974  •  15 Iulie 2022, 11:23

Fotbalistul roman,nu are unt în el,cel mult, o margarină. Mihai Stoica și Becali,sant pe lingă, cu fenomenul, numit fotbal. Vinde jucătorii și da țepe cu ei, cam atât face, fcsb. Cupele europene ,vom vedea și anul ăsta, câtă margarină, are în el, Florinel Coman.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  15 Iulie 2022, 11:16

Sa se antreneze mai mult si mai mult sa isi dea intre ei goluri cu nemiluita. Ce 3-0 la pauza? Sa fie scor de basket, 30-27 dupa 2 ore de antrenamènt

Vezi toate comentariile (31)
Comentează