FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a decimat-o pe FCSB! Orgoliul patronului îl pune pe Toni Petrea într-o situație dificilă

Gigi Becali vrea s-o învingă pe CSA Steaua cu orice preț
Gigi Becali vrea s-o învingă pe CSA Steaua cu orice preț

Articol de , , - Publicat sambata, 13 martie 2021 08:36 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 08:46

Decizia lui Gigi Becali de a trimite 7 jucători la FCSB II, pentru confruntarea cu CSA Steaua, a decimat lotul primei echipe pentru deplasarea de la Arad, cu UTA, astfel că a fost nevoie să fie chemați 3 puști cu vârste de 16, 17 și 18 ani.

  • CSA Steaua - FCSB II, din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, începe la 15:00. Va fi liveTEXT și liveVIDEO pe GSP.ro și în direct pe canalul de youtube Steaua TV și DigiSport 1 
  • UTA – FCSB se joacă de la 20:00. Meciul din Liga 1 va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV TelekSport 1

Incredibilă situația în care se va regăsi astăzi FCSB la meciul cu UTA, din Liga 1! Pentru a putea completa banca de rezerve au fost chemați 3 copii din Academie, deși nu există niciun jucător suspendat și doar Filip e scos din calcule fiindcă nu s-a refăcut complet după grava accidentare suferită vara trecută.

În schimb, decizia lui Gigi Becali, de a trimite nu mai puțin de 7 jucători, importanți și chiar foarte importanți, la echipa secundă, în Liga a 3-a, care tot astăzi o întâlnește pe CSA Steaua, a creat probleme serioase la nivelul formației de seniori.

La nivelul primului „11", FCSB a pierdut două nume, dacă nu chiar 3: Octavian Popescu, unul dintre Șut sau Simion și poate chiar Nedelcu, cel care începuse să joace după ce a revenit în urma unei accidentări.

Toți cei 4 vor fi folosiți în eșalonul al treilea, dar pe lângă ei, Becali a hotărât să-i scoată din programul echipei mari și pe Oaidă, Buziuc și Soiledis. Primii doi au multe meciuri în acest sezon, în vreme ce Soiledis era un om de lot. Fără cei 7, în lotul deplasat de Petrea la Arad și-au făcut loc 3 copii din Academie

  • Alexandru Musi - evoluează ca atacant și are doar 16 ani
  • Aurelian Ciuciulete - e mijlocaș și are 17 ani
  • Andrei Istrate - e atacant și are 18 ani

Primii doi n-au evoluat deloc pe parcursul actualului campionat la nivelul Ligii 1, chiar dacă Ciuciulete a fost în cantonamentul pe care FCSB l-a susținut în Turcia, la începutul lunii ianuarie. Musi evoluează pentru FCSB U17, echipă care e pe locul 2 în campionat, cu numai un punct sub liderul Viitorul.

Ciuciulete e component al echipei sub 19 ani, care e tot pe locul 2, dar Mihai Stoica l-a remarcat după stagiul din Antalya: „Ciuciulete, țineți minte numele ăsta, un fotbalist din Craiova!". În schimb, Istrate a debutat deja la seniori și chiar are și gol marcat în Liga 1 în tricoul FCSB-ului.

L-a reușit în confruntarea Poli Iași - FCSB 5-2, când au lipsit foarte mulți dintre elevii lui Petrea. El fusese aruncat pe prima scenă încă din finalul campionatului trecut, la succesul de la Mediaș, scor 1-0, dar și la derby-ul pierdut cu CFR, 0-2, când Becali a ordonat să fie folosiți doar copiii din Academie pentru a facilita victoria clujenilor, dorindu-și astfel să nu o ajute pe Craiova să câștige titlul.

21 de meciuria jucat Octavian Popescu pentru FCSB în Liga 1 în acest sezon, în vreme ce Buziuc a bifat 18, Șut 16, iar Simion și Oaidă câte 13

Cum va arăta banca de rezerve a FCSB-ului la meciul cu UTA: Straton - Crețu, Haruț, Panțâru, Vukusici, Ciuculete, Musi, Istrate

Cum va arăta primul "11" al FCSB-ului la meciul cu CSA, din Liga a 3-a:  Târnovanu - Pantea, Nedelcu, Soiledis, S. Șerban - Oaidă, Simion, Șut - Oct. Popescu, Buziuc, Ad. Niță

VIDEO Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2

Citește mai multe știri despre FCSB: 

El e singurul „supraviețuitor” de la ultimul meci UTA - FCSB jucat la Arad » Cum arătau echipele atunci

Pe cine văd bookmakerii favorită în derby-ul CSA Steaua - FCSB 2 » Ce cotă au la victorie jucătorii trimiși de Becali la „satelit”

Octavian Popescu, copil-minune sau promisiune falsă? » Favoritul lui Becali s-a stins după un început impresionant în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
233026790963407
Bogdan Cretu  •  13 Martie 2021, 12:58

UN PROST ! O SA IL COSTE . DACA UNUL DINTRE JUCATORI , ADICA CEL MAI TARE DIN PARCARE , SE RUPE? O SA ZICA CA ASA A VRUT dumnezeu.

1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  13 Martie 2021, 12:03

Terminati cu Toni Petrea,el este fazanul,el nu face decat sa citeasca lista cu cine joaca, primită de la Becali.este penibil la declaratile de dupa meci.

moftangiul.gigist
moftangiul.gigist  •  13 Martie 2021, 11:33
Postat de moftangiul.gigist pe 13 Martie 2021, 11:16

S-o desfiinteze!

Nu regreta nimeni!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează