FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, decizie de ultim moment în privința lui Man și Coman! Repetă scenariul din cazul Chipciu

Articol de , , - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 14:37 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 15:03

Gigi Becali le-a mărit salariile vedetelor de la FCSB, Dennis Man și Florinel Coman. Fiecare are în momentul de față 20.000 de euro net lunar.

FCSB a ratat pentru al 3-lea an la rând accesul în grupele cupelor europene, însă Gigi Becali continuă să asigure salarii la nivel înalt. Cel puțin pentru fotbaliștii în schimbul cărora speră să obțină sume imense atunci când îi va vinde.

Și cum cei mai vandabili jucători în momentul de față, care au cea mai bună cotă, sunt Florinel Coman și Dennis Man, amândurora li s-au mărit contractele până la 20.000 de euro pe lună.

Propuneri din SUA și Rusia

Cei doi au avut cel mai mare progres în ultimii ani și acum sunt cotați, împreună, la peste 10 milioane de euro, sumă însă pe care patronul FCSB-ului speră să o depășească pentru fiecare dintre cei doi fotbaliști ai săi. În vară au existat discuții pentru amândoi, în privința unor transferuri. Pentru Coman în SUA, iar pentru Man în Rusia, însă echipele care îi monitorizau au refuzat să achite ceea ce solicita Becali.

Jucătorii au rămas la FCSB, iar Becali a luat recent decizia de a le mări salariile, tocmai pentru ca ei să continue să fie motivați în tricoul roș-albastru și să nu fie frustrați de faptul că au ratat șansa de a merge în străinătate, unde ar fi câștigat mult mai mulți bani.

Exemplul precedent: Chipciu

Coman și Man, cu un venit de 240.000 de euro pe an, devin primii doi în topul câștigurilor în actualul lot de la FCSB. O politică asemănătoare a aplicat Becali, în urmă cu mai mulți ani, cu Alexandru Chipciu.

I-a mărit succesiv contractul până când acesta a ajuns să aibă 30.000 de euro pe lună, cu 50% peste nivelul de azi al lui Coman și Man. La scurt timp, Chipciu a fost vândut, însă nu s-a încasat o sumă astronomică pe el, ci 3 milioane de euro, din partea lui Anderlecht.  

Cum a evoluat salariul lui Man la FCSB

  • Septembrie 2016: 3.500 de euro
  • Ianuarie 2018: 12.500 de euro
  • Iulie 2018: 13.500 de euro
  • Aprilie 2019: 15.500 de euro
  • Noiembrie 2020 : 20.000 de euro

Încă n-are bani să-i ia tatălui o mașină 😀

Zilele trecute, Man a oferit un interviu pentru FRF TV, iar ultima întrebare care i-a fost adresată se referea la primul cadou pe care l-a făcut părinților cu banii câștigați în fotbal. Man a spus că le-a oferit de mai multe ori cadouri celor din familia sa, după care a adăugat: 

„Sper să fiu sănătos în continuare și să continui să joc pentru a ajunge să-i iau tatălui meu ce i-am promis, să-i cumpăr o mașină". Dennis, în schimb, la începutul anului 2019 și-a achiziționat o limuzină care l-a costat în jur de 100.000 de euro. Un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC, bolid care se află și în parcul auto deținut de Cristiano Ronaldo. 

Cei mai valoroși din actuala Liga 1

  • Fl. Coman: 5.500.000 euro
  • D. Man: 5.000.000 euro
  • Cicâldău: 6.000.000 euro
  • Omrani: 2.800.000 euro
  • Fl. Tănase: 2.200.000 euro

VIDEO FCSB riscă intrarea în insolvență! Cine este reclamantul și ce datorii are clubul lui Becali

Citește mai multe știri despre FCSB: 

. L-a convins pe Gigi Becali după meciul la naționala României! A semnat deja contractul

În ce situație e Gigi Becali! Îl plătește cu 200.000 de euro doar ca să se antreneze!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (195)
189254898748309
Claude SH  •  15 Noiembrie 2020, 07:35

Florin Tănase e peste cei doi, Man și Coman. Are dribling, șut mult mai precis, e un adevărat decar.

adriann_
adriann_  •  14 Noiembrie 2020, 21:46
Postat de Steaua pe 14 Noiembrie 2020, 21:24

Evident ca nu a fost o miscare inspirata aceea de a falimenta AFC-ul. Marca era pe AFC, cu acordul pe 20 de ani. S-au facut greseli, multe. Dar asta nu inseamna ca Steaua a retrogradat vreodata. Domnule, credeti in Dumnezeu? Asa credem si noi suporterii in Steaua. Nu avem nevoie de dovezi sau hartii, decizii prin tribunale, daca in sufletul nostru stim care e Steaua! Iubirea pentru Steaua se simte, se traieste. Ea nu poate fi definita in 3 procese si o marca. Lupta Steaua!

*** nu sustine ca Steaua ar fi retrogradat. Simplificand mult lucrurile se poate spune CINSTIT, CU FRICA LUI DUMNEZEU ca prin falimentul AFC-ului Steaua S-A RUPT. In sensul ca locul de liga 1 si lotul au ramas la cioban dar activele necorporale care fusesera IMPRUMUTATE AFC-ULUI au revenit la proprietarul de drept, adica MApN. SI singurul care poarta vina pentru asta ESTE CIOBANUL, pentru ca el a vrut sa FRAUDEZE STATUL, sa NU PRALTEASCA NISTE DATORII PE CARE SI LE SUMASE CAND PRELUASE STEAUA PRACTIC CU FORTA. A, daca becali platea cinstit datoriile alea, mergea inainte cu AFC-ul si in 2017 venea armata si refuza fara motiv sa-l prelungeasca concesiunea, ATUNCI PUTEA SPUNE CA AR FI FOST NEDREPTATIT ETC. Asta este adevarul, ASTA INSEAMNA SA JUDECI DREPT O SPETA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Steaua
Steaua  •  14 Noiembrie 2020, 21:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Evident ca nu a fost o miscare inspirata aceea de a falimenta AFC-ul. Marca era pe AFC, cu acordul pe 20 de ani. S-au facut greseli, multe. Dar asta nu inseamna ca Steaua a retrogradat vreodata. Domnule, credeti in Dumnezeu? Asa credem si noi suporterii in Steaua. Nu avem nevoie de dovezi sau hartii, decizii prin tribunale, daca in sufletul nostru stim care e Steaua! Iubirea pentru Steaua se simte, se traieste. Ea nu poate fi definita in 3 procese si o marca. Lupta Steaua!

Vezi toate comentariile (195)
Comentează