FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noua ordine de la FCSB: cum o să arate echipa în mandatul lui Todoran » Andrei Vlad, marele perdant: „Voi avea o discuție cu el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 15:21 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 15:37

În conferința de presă de azi, Gigi Becali a vorbit despre implicarea sa în alcătuirea echipei și despre situația portarului Andrei Vlad (22 de ani).

Patronul FCSB a numit șase jucători pe care îi consideră indispensabili din primul „11”, Moruțan, Olaru, Florin Tănase, Florinel Coman, Octaivan Popescu și Alexandru Crețu. A adăugat că Andrei Vlad va apăra doar în meciurile fără miză, urmând a fi înlocuit în partidele importante de Cătălin Straton (31 de ani) sau de Ștefan Târnovanu (21 de ani).

VIDEO Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran la FCSB: „Sunt 6 jucători care nu pot fi scoși”

„Pe Moruțan nu am cum să-l scot. Că n-ai cum, chiar dacă joacă prost. Pe Olaru la fel, dacă joacă prost, tot bine joacă. Coman, chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute poate face o fază de gol. Pe Tănase, la fel. Și pe Tavi Popescu nu ai cum să-i scoți, pentru că face 100 de milioane. 

Pe Crețu nu-l poți scoate, că e fundaș central. O să înceapă cu el. Nu suntem nebuni să schimbăm fundașii centrali. Ați văzut că am făcut eu vreo schimbare la fundașii centrali? M-am bagat eu vreodată? 

Sunt șase jucători, iar cu portarul sunt șapte. Trebuie să apere Vlad! Ce să fac? Știi când nu o să mai apere? Când o să fie meciuri decisive. Că atunci e mai emotiv. Trebuie să mai treacă 2-3 ani peste.

Mai e și portarul de l-am adus de la Iași, Târnovanu. Ieșea la minge parcă plutea. Are 2 metri. Ăștia sunt portarii.

Vlad se motiva prin experiență și prin joc. Și prin mare concentrare. O să vorbesc cu el. El vrea să-și ascundă emoția și de aia greșește. O să discut cu el și o să îi spun să se concentreze, nu să-și ascundă emoția. Să facă precum Arlauskis”, a spus Becali în conferința susținută azi.

Cum ar putea arăta FCSB în derby-uri: Straton – Haruț (V. Crețu), Miron, Al. Crețu, Radunovic – Olaru, Șut, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman

Citește mai multe știri despre FCSB:

Todoran i-a cerut lui Becali: „Nu mă aduce în fața presei” + Cum l-a "botezat" Gigi :)

Becali face orice ca să bată echipa Armatei: „Eu am FCSB Steaua Super! Atât voi plăti ca să râd de ei”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
105664216750298
Ion Ion  •  03 Iunie 2021, 01:18

A inceput bine Todoran...

remarque
remarque  •  02 Iunie 2021, 23:35
Postat de submarina pe 02 Iunie 2021, 20:27

Vlad, cu excepția a 2-3 erori din ultimele meciuri, a apărat foarte bine tot campionatul. La vârsta lui de doar 22 de ani pentru un portar eu zic că s-a descurcat excelent. Și la tineret a fost ok. Nici Iker Casilas sau Bufon n-au fost ideali, nemaivorbind de Lev Iașin.

nu cred ca l-ai prins aparand pe paianjenul negru. Si de Casilas ce sa mai vorbim? La varsta lui Vlad era titular la Real si apara in campionatul Spaniei si in Champions League.

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  02 Iunie 2021, 22:50

*** să îşi ia licența pro şi să devină direct directorul tehnic al echipei. Martalog! Nu va mai câştiga campionatul în veci! Aleluia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează