FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se teme de un nou „caz Nedelcu”: „Să nu zic peste doi sau trei ani că i l-am dat gratis lui Hagi”

Florinel Coman, FCSB // foto: GSP
Florinel Coman, FCSB // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 11:33 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 11:47

Gigi Becali l-a lăsat pe Dragoș Nedelcu (25 de ani) să meargă la Farul fără sumă de transfer. Patronul FCSB speră să nu se întâmple același lucru și în cazul lui Florinel Coman (24).

După 5 ani în care a fost legat de FCSB, Dragoș Nedelcu s-a întors la echipa de la care roș-albaștrii îl cumpăraseră, Farul (pe atunci denumită „Viitorul”).

Gigi Becali și-a asumat pierderea financiară provocată de acest transfer, dar speră că un astfel de scenariu să nu se repete în cazul lui Florinel Coman.

Mircea Lucescu, atacat dur de un fost antrenor din Liga 1: „Nu vreau să-i mai pronunț numele! Îi plac banii ca la balamuc”
GSP LIVE
Mircea Lucescu, atacat dur de un fost antrenor din Liga 1: „Nu vreau să-i mai pronunț numele! Îi plac banii ca la balamuc”

Gigi Becali: „Să nu cumva să zic peste 2-3 ani că l-am dat pe Coman gratis”

„Nu se știe nici la Coman, care m-a costat 3 milioane de euro. Mai riști, mai dai, mai pierzi, mai iei.

Am încredere în el, dar să dea Dumnezeu să nu cumva să zic peste doi sau trei ani că i l-am dat lui Gică Hagi gratis”, a afirmat Becali la Pro Arena, citat de digisport.ro.

Cota lui Florinel Coman s-a prăbușit

Florinel Coman a fost cumpărat de FCSB în același an cu Dragoș Nedelcu, 2017. Comparat cu Mbappe de către Gigi Becali, Coman a stagnat în ultimii 2 ani, în care accidentările și-au pus amprenta asupra jocului său.

În total, Florinel are 151 de meciuri, 34 de goluri și 40 de pase decisive la FCSB. Sezonul trecut a înscris o singură dată în 21 de apariții, însă media de minute jucate în acele meciuri este una mică, de 47,6.

Coman este evaluat în prezent la 3 milioane de euro. În martie 2020, cota sa de piață era dublă!

VIDEO » A fost coleg de generație cu Florin Tănase, Coman și Mitriță: „Se spunea că eram printre cei mai talentați dintre ei”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ce a lăsat Reghe în urmă la Craiova: plus de 3,4 milioane de euro

Tavi Popescu, criticat la GSP Live: „A dat două șuturi în România și e cotat la 100 de milioane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează