FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Chiricheș l-a enervat pe Becali, patronul FCSB anunță că merge la echipă: „Trebuie să bată stăpânul cu pumnul în masă”

Gigi Becali, patron FCSB +15   FOTO
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 10:30 / Actualizat duminica, 20 august 2023 10:58

Enervat de modul în care a fost eliminat Vlad Chiricheș în manșa secundă din turul III preliminar Conference League, Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 la general), Gigi Becali susține că va merge la baza echipei să-i anunțe personal pe jucători că vor fi amendați pe viitor dacă vor mai protesta la deciziile arbitrilor. 

În minutul 61 al returului dintre Nordsjaelland și FCSB, la 1-0 pentru danezi, fundașul central Vlad Chiricheș, 33 de ani, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. Primul galben l-a văzut în prelungirile primei reprize, pentru proteste, iar al doilea l-a primit după un fault inutil, la 35 de metri de poartă.

Marius Șumudică a cerut să intre în direct: „Sunt consternat!”
FCSB
Marius Șumudică a cerut să intre în direct: „Sunt consternat!”

Gigi Becali, patron FCSB: „Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș”

„Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla... Dar la primul... nu ai voie! Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună: «Cine mai comentează deciziile arbitrului, 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă». Iei galben pentru proteste? 10.000 de euro amendă”, a declarat Becali, conform ProSport.

VIDEO. Gigi Becali, nouă regulă la FCSB

Gigi Becali afirmase și vineri că jucătorii care mai primesc cartonașe galbene pentru proteste vor fi amendați de club.

„Cine mai ia galben pentru comentarii, primește 25.000 de euro amendă! De ce să comentezi tu? Comentează Messi la arbitru? Comentează marii fotbaliști?”, spunea Becali.

Îmi pare rău că nu am mai putut să îmi ajut echipa să revină. A fost prostie… Nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… La experiența mea, nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul galben nu ştiu ce s-a întâmplat. 

Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. Probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi și să câştigăm campionatul

- Vlad Chiricheș

Mai multe articole despre FCSB:

Gigi Becali vrea să schimbe strategia la FCSB! Mihai Pintilii a reacționat imediat: „Nea Gigi, eu plec!” » Ce a spus MM Stoica

Andrei Cordea pleacă în Arabia Saudită » GSP a aflat numele echipei care-l cumpără de la FCSB

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (36)
brianstorm
brianstorm  •  20 August 2023, 22:29
Postat de corectorul pe 20 August 2023, 15:02

Esti ilar! Adica, pt tine, daca ai fi trecut de o echipa al carui nume este necunoscut pt 99,99 % dintre iubitorii fotbalului in lume, provenita dintr un campionat cel mult mediu in Europa (campionatul danez este sub campionatele din Israel, Austria, Ucraina, Serbia si multe alte campionate slab-medii), FCSB ar fi fost cea mai buna echipa din lume? Bai, nene, unde te poate duce bibilica!

echipa aia a jucat in grupele ucl,acolo unde echipa ta nu o sa joace niciodata. ecghipa aia a primit o oferta de 18 milioane de euro pe un jucator.

brianstorm
brianstorm  •  20 August 2023, 22:28
Postat de unulobisnuit pe 20 August 2023, 14:28

Gresit. Tu nu stai pe gsp, tu esti prostul suprem pe gsp. Vocabularul deficitar este unul dintre cele mai evidente semne de prostie, asa ca du-te la culcare randoom, ești incredibil de prost, ești prost cu clopote.

clona fc r nu este rapid. unde a jucat rapid in sezonul 2016-2017?

brianstorm
brianstorm  •  20 August 2023, 22:27
Postat de Hitech pe 20 August 2023, 14:18

Îți spun un lucru: în liga I nu există nici o stea. Al doilea lucru este: în Europa merg mai departe Farul și Sepsi. Faptul că tu trăiești într-o lume paralelă este problema medicilor.

pai exista doar Steaua,cum sa exista stea? doar Steaua din liga 1 exista. unde merg mai departe cele 2 echipe? ca daca sunt eliminate in turul 3 sau 4 tot aia este.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează