FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - HERMANNSTADT. După servilism, urmează adversitate? Ce se întâmplă cu jucătorii oferiți pe tavă de Anamaria Prodan

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 08:20 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 11:49

Hermannstadt și Anamaria Prodan (47 de ani) se vor afla față în față cu FCSB în meciul din etapa următoare, după ce în septembrie și-au oferit ajutorul lui Gigi Becali (62 de ani), căruia i-au cedat doi jucători pentru un singur meci.

FCSB are de trecut luni, în ultimul meci al rundei cu numărul 8, de o echipă din partea căreia a primit un sprijin nesperat în urmă cu o lună și jumătate. În septembrie, înaintea meciului cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar din Europa League, FCSB a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus. A avut foarte mulți fotbaliști pozitivi și s-a aflat în mare pericol de a nu strânge 13 nume, pragul minim impus de UEFA pentru ca o formație să poată susține un meci.

Karanovici și Caiado oferiți pe tavă de Anamaria

Atunci, după ce afacerea cu Astra a căzut fiindcă jucătorii pe care FCSB îi dorea n-au acceptat să îmbrace tricoul roș-albastru, Anamaria Prodan, unul dintre membrii Consiliului Director la Hermannstadt, s-a oferit, fără a fi solicitată, pentru a-l ajuta pe Gigi Becali. L-a sunat pe patronul celor de la FCSB și i-a transmis că îi poate aduce, exclusiv pentru meciul cu Liberec, pe Karanovici și pe Caiado. Becali a acceptat, iar fotbaliștii au fost anunțați chiar în seara de dinaintea meciului că trebuie să se prezinte de urgență la București.

Au și evoluat, Karanovici doar 10 minute fiindcă s-a accidentat, iar după acel meci, care a produs eliminarea FCSB din Europa, amândoi au revenit la Sibiu. Karanovici a avut de stat pe bară aproape o lună după leziunea musculară, dar între timp s-a refăcut și a revenit. Pentru acel gest de ajutor, Becali a achitat Sibiului câteva zeci de mii de euro.

La fel a fost și cu Astra

Acum, la 5-6 săptămâni distanță, clubul care și-a periclitat chiar propriul parcurs, dar și jucătorii ce au mers pentru un singur joc la FCSB, de unde s-au ales cu o sumă de bani, se va afla în postura de a fi adversar al echipei patronate de Gigi Becali. O speță asemănătoare s-a petrecut în campionatul 2018-2019. Pe parcursul acestuia, Astra a primit un împrumut de la Gigi Becali, via FCSB, care a fost returnat, dar meciul direct, disputat la Giurgiu, în play-off, a fost câștigat suspect de ușor de FCSB, 2-0. S-a deschis o procedură disciplinară la FRF, care a găsit vinovate ambele cluburi de încălcarea normelor morale de desfășurare a întrecerii, motiv pentru care le-a penalizat cu câte 75.000 de lei.

Este firesc ca oricine poate să ajute în secunda doi o echipă românească ce se luptă în cupele europene. Cât despre comentariile că Ana îl ajută pe Gigi Becali și de aici să înceapă să se speculeze, chiar nu mă interesează ce spun alții. Eu îl voi ajuta pe Gigi Becali ori de câte ori va avea nevoie.
Anamaria Prodan

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB, bună de plată: a pierdut procesele cu doi fotbaliști! Suma pe care Gigi Becali trebuie s-o scoată din buzunar

Viitorul e Gigi! FCSB are o medie de vârstă a lotului mai mică decât cea a clubului de la Ovidiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  25 Octombrie 2020, 12:23
Postat de rise pe 23 Octombrie 2020, 15:45

Acum vreo jumatate de an cu Muresan la conducere am lipit stickere cu oi in sectorul oaspetilor la meciul cu fc fcsb. Cu manelista la carma devenim sustinatorii ***. Mai bine retrogradam decat sa isi faca asta manevrele prin intermediul nostru.

Meci în familie cum vrea Prodanca, meci de OMENIE

2697380370589306
Marius Eugen Bira  •  25 Octombrie 2020, 03:33

Numai frustrații. Vedeți-vă de echipele voastre și lăsați FCSB (STEAUA) Faceți și voi la fel dacă va ține Dinamo în B

anti_sistem
anti_sistem  •  23 Octombrie 2020, 19:58
Postat de skins_berceni pe 23 Octombrie 2020, 12:17

Nu au fost oferiți pe tava mai băiatule, dezinformezi și treci în alta extrema, la fel cum ai făcut și înaintea partidei din sezonul trecut cu Astra când Be Ali l-a împrumutat cu bani pe Nicolae. Ceea ce ai scris tu este mai mult decât tendențios, este pur stil cancan. Ana Maria Prodan s-a bazat foarte mult pe faptul ca Steaua se v-a califica și. Ei doi vor fi cumpărați sau în cel mai rău caz expunerea lor în Europa League ar fi crescut valoarea celor doi. Ambii au primit pentru un singur meci câte 15000 de euro de la Steaua.

E grea limba romana! Dar scrii si tu cum poti, nu?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează