FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO FCSB ia în calcul să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras: „E o imagine dubioasă! De ce nu apare tot?!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, susține că vicecampioana intenționează să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras, președintele CCA.
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, susține că vicecampioana intenționează să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras, președintele CCA.

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 22:48 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 22:53

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, susține că vicecampioana studiază varianta să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras, președintele CCA. 

Kyros Vassaras a publicat astăzi o analiză a fazelor controversate din ultimele etape de Superligă. Printre ele s-au numărat și două momente în care a fost implicată FCSB. În ambele faze, Vassaras s-a pronunțat împotriva bucureștenilor.

Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici
ANALIZĂ
Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici

Mihai Stoica: „Cred că vom intenta un proces!”

„Cred că vom intenta un proces, studiem atent treaba asta. Scuză decizia unui arbitru care nu are un suport video și pune imagini postate de un fan pe internet la meciul de la Arad.

Nici din imaginea aia nu se vede dacă nu cumva mingea îl șterge pe piept întâi. E o imagine dubioasă. De ce nu e imaginea cu toată faza? În fine…”, a comentat Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Mihai Stoica s-a legat și de faza penalty-ului scos de Șut în Farul - FCSB 0-1: „Pe nimeni nu interesează dacă a avut intenție Băluță sau nu. Asta putea s-o șteargă Vassaras, că mai știm și noi regulamente. Pe mine mă mulțumește că a spus că nu a fost o greșeală mare ca să intervină VAR-ul”.

Prima fază amintită de Mihai Stoica » UTA - FCSB, etapa 7, penalty dictat pentru arădeni

FCSB ia în calcul să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras: „E o imagine dubioasă! De ce nu apare tot?!”
Imaginea prezentată de Vassaras a fost surprinsă de un spectatori din tribunele arenei arădene

A doua fază amintită de Mihai Stoica » Farul - FCSB, etapa 9, penalty dictat pentru fault asupra lui Șut

  • Ce s-a întâmplat? În minutul 55, mingea a ricoșat din Tudor Băluță la Adrian Șut. În duelul pentru minge, cei doi s-au ciocnit, piciorul drept al lui Șut în piciorul stâng al lui Băluță. Duelul este ușor și nu este clar cine l-a inițiat. Colțescu a dictat penalty.
  • Verdictul lui VassarasColțescu nu trebuia să dicteze penalty, dar VAR nu putea interveni, din cauza protocolului existent.

Arbitrul vede clar acest incident. El decide în mod incorect să dicteze o lovitură de pedeapsă fără cartonaș galben. Ambii jucători acționează diferit, într-o direcție opusă mișcării lor. Mingea nu se află sub controlul lor, deoarece, în mod neașteptat pentru ei, mingea rămâne în spatele atacantului. Acest contact ușor dintre ei nu poate fi considerat un fault din partea apărătorului, ci un contact fizic normal, fără impact asurpa capacității de a ataca mingea. 

Apărătorul nu face o acțiune clară pentru a bloca adversarul. VAR-ul verifică cu atenție, dar nu poate interveni conform protocolului existent. Nu se mai poate adăuga nimic opinie arbitrului. Nu orice contact este fault! Acest penalty trebuia evitat 
- Verdictul lui Vassaras

Citește și alte știri din Superligă: 

Cristi Balaj încinge derby-ul Rapid - CFR Cluj: „Am întors spatele și acum mă mușcă de picior!”

UTA transferă la discount » Rednic a dezvăluit: „În vară ne-a cerut 12.000 de euro, acum îi dăm doar jumătate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  21 Septembrie 2023, 13:41
Postat de John.Wick pe 21 Septembrie 2023, 12:31

și tu ești la fel de incult :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dr.jivago
dr.jivago  •  21 Septembrie 2023, 12:57

Postacii infierbantati se fac ca nu inteleg ,,perlele,, lingvistice ale grecului ***... Pai, cum mai amaratilor , dupa ce-l articuleaza pe Coltescu ,ca lovirea gleznei lui Sut de catre Baluta( fie vorba-ntre noi ,Baluta se comporta ca un mielusel sa nu -si ia al doilea galben !????), a fost involuntara si ca Sut nu mai controla mingea si nu trebuia acordat 11 m , o ia razna, prin papușoi si gavareste hapciupalitic, ca eroarea n-a fost mare si de aia n-a intervenit VAR ul!:))) Apoi il albește pe cel mai caraghios, contradictoriu fluieras, recte Istvan..Adjectivele atribuite lui Istvan sunt alinturi de familie! Bravo MM ule arde-i pe mocofani ! Dar daca totusi esti asa de viteaz ,curajos ,am o intrebare! Pe smardoiul ala, care ne astepta prin boscheti ,la caderea intunericului ,l-ai mai dat in judecata???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  21 Septembrie 2023, 12:31
Postat de calugarul.antim.gaina pe 21 Septembrie 2023, 10:43

Se prinde greu. Normal. Nu a mai avut de-a face cu arlechini complexați și ofticoși ca tine! Bine, nici nu rămâne nimeni cu nimic după monologurile tale schi.zo.i.de!

și tu ești la fel de incult :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează