FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video exclusiv Novak Martinovic voia să revină în România, dar a fost „blocat” de FCSB: „Îmi făcusem deja planul”

Din Serbia, Novak Martinovic, 37 de ani, a acordat un interviu Gazetei. Fostul fundaș de la FCSB spune că era gata să vină în România pentru finalul campionatului, în cazul în care roș-albaștrii ar fi jucat cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR Cluj.
Din Serbia, Novak Martinovic, 37 de ani, a acordat un interviu Gazetei. Fostul fundaș de la FCSB spune că era gata să vină în România pentru finalul campionatului, în cazul în care roș-albaștrii ar fi jucat cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR Cluj.

Articol de , - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 20:31 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 20:50

Din Serbia, Novak Martinovic, 37 de ani, a acordat un interviu Gazetei. Fostul fundaș de la FCSB spune că era gata să vină în România pentru finalul campionatului, în cazul în care roș-albaștrii ar fi jucat cu titlul pe masă în ultima etapă contra celor de la CFR Cluj.

FCSB a ieșit matematic din lupta la titlu în penultima rundă, după 2-2 cu FC Voluntari pe Arena Națională și CFR Cluj - CS Universitatea Craiova 2-1.

VIDEO. Novak Martinovic: „Voiam să vin în România la finala campionatului”

Am crezut că în ultima etapă va fi finala campionatului. Aveam în plan să vin la meci, voiam să-mi iau bilet. Dar a fost egalul cu Voluntari, iar FCSB și-a pierdut atunci speranțele pentru câștigarea titlului. Au făcut meciuri foarte bune în primăvară cei de la FCSB și e mare păcat că n-au câștigat campionatul. 

Am amintiri foarte frumoase din România, nu se pierd niciodată. Când ajung în București sau la Târgu Jiu, mă întorc la sentimentele pe care le aveam cu 10 ani în urmă”, a declarat Martinovic într-un dialog cu reporterii Gazetei aflați în Serbia.

CV Novak Martinovic

  • s-a născut pe 31 ianuarie 1985, în Belgrad
  • în Serbia a evoluat pentru Rad, Borca, OFK Beograd și Steaua Roșie
  • în România a venit la Pandurii, în 2009
  • la FCSB a evoluat între 2010 și 2012 și a câștigat Cupa României în 2011
  • are un titlu de campion cu Steaua Roșie, în 2014

Mai multe știri de actualitate:

Adrian Mititelu jr., mesaj clar în emisiunea lui Ioanițoaia: „Fuziune? Niciodată! Se va face dreptate și va fi o singură echipă în Craiova. A noastră!”

U Cluj vrea 3 titulari de la Dinamo: „În iarnă ne-a refuzat, acum putem să-l luăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  01 Iunie 2022, 21:13

Un luptător adevărat și un caracter deosebit! Respect Novak!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează