FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, supărat pe Marius Șumudică: „Nu mă mai iau după el”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 10:40 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 11:00

Gigi Becali, patronul FCSB, este în continuare supărat pe fostul mijlocaș echipei sale, croatul Damjan Djokovic (33 de ani), ajuns, între timp, la Rapid.

Transferat în iarnă în Giulești, după 6 luni la FCSB, Damjan Djokovic nu este iertat de Gigi Becali, care consideră că prestațiile croatului nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. 

„Blestemul” atacantului » Statistica lui David Miculescu dă fiori celor de la FCSB pentru play-off
FCSB
„Blestemul” atacantului » Statistica lui David Miculescu dă fiori celor de la FCSB pentru play-off

Patronul FCSB se declară supărat și pe Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Djokovic, care l-a lăudat pe jucător înainte ca acesta să semneze cu FCSB.

Gigi Becali, supărat pe Marius Șumudică din cauza lui Damjan Djokovic

Nu mă mai iau după Şumudică. Aşa m-am luat şi cu Djokovic.

Într-un fel este bine că a plecat a plecat acolo unde trebuie să fie. Este bine. Am spus eu că nu e bine? Este foarte bine. Şi pentru mine e perfect”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Ca experiență, Djokovic clar ne va lipsi. Este obișnuit să câștige trofee, să joace de meci de meci. Și este un jucător de echipă. Mulți ne speriaserăm, dar este un băiat de caracter, un fotbalist bun. 

Eu am avut o relație bună cu el. Am mai vorbit cu el, obișnuiesc să vorbesc cu câțiva jucători, cu cei care văd că înțeleg.  Unii nu o fac și nu mai am răbdare la 60 de ani să pierd vremea, să discutăm ceva și să facă altceva. Îmi pare rău, pentru că îmi plăcea. Îmi plăcea și ca persoană, dar viața merge înainte. 

- Mihai Stoica, la OrangeSport

Marius Șumudică îl laudă pe Damjan Djokovic

Recent, actualul antrenor de la Gaziantep, a vorbit din nou despre Damjan Djokovic și a avut cuvinte de laudă pentru acesta.

„Eu îl cunosc bine. E un tip special. Dacă știi unde să-l pui, îți dă un randament foarte bun. Dacă e pe folosit ca optar, e un jucător care are ultima pasă. Acolo se simte cel mai bine. Lovește foarte bine mingea și marchează cel puțin 4-5 goluri pe sezon. 

Dacă îl bagi ca număr 6, nu va juca la fel de bine. Dar cred că Bergodi va ști unde să-l folosească”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „Liga DigiSport”.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Încă o țeapă luată de Gigi Becali » Voia să-l dea afară pe Radunovic pentru el, iar acum a ajuns în Liga 3: „Am acceptat cu inima deschisă”
MUTARE
Încă o țeapă luată de Gigi Becali » Voia să-l dea afară pe Radunovic pentru el, iar acum a ajuns în Liga 3: „Am acceptat cu inima deschisă”
„Unii au zis Steaua, alții FCSB și s-a asimilat” » Marius Lăcătuș, deranjat că „militarii” nu sunt în topul celor mai iubite echipe
SONDAJ
„Unii au zis Steaua, alții FCSB și s-a asimilat” » Marius Lăcătuș, deranjat că „militarii” nu sunt în topul celor mai iubite echipe

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  15 Februarie 2024, 19:24
Postat de VanBasten2000 pe 15 Februarie 2024, 11:03

Ferguson nu se ia dupa nimeni. De aia e Ferguson. Valoare mare. Legenda. Sir.

Pai si la gigi merg cam aceleași chestii: ...Legenda?? ....Valoare mare??....Rîs!!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  15 Februarie 2024, 12:53

Nu fi suparat ciobanete ca ai mai spart 400k. Bucura-te ca traiesti

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  15 Februarie 2024, 12:05

„Nu mă mai iau după Şumudică. Aşa m-am luat şi cu Djokovic.....Si tu Gigi vrei sa iei campionatul numai cu petarde vopsite!??...Vai mama voastră!...Noroc cu arbitri, ca ăștia va tin sus!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează