FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Concurență pentru Becali » Nicolae Păun, dorit şi de o echipă din străinătate

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 15:05 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 15:25

Gigi Becali a pus ochii pe Nicolae Păun (22 de ani), închizător cu doar 27 de meciuri la Sepsi, dar are concurență pentru semnătura mijlocașului român.

Postul care altădată era arhiocupat la FCSB, cel de mijlocaș central, închizător, e considerat acum de Gigi Becali a fi deficitar. Deși îi are acolo pe Șut, Ov. Popescu, Perianu și chiar Oaidă, la nevoie, patronul roș-albaștrilor a mai pus ochii pe un jucător de mijlocul terenului, cu valențe de „distrugător”.

FCSB, fără vedete la derby-ul cu Rapid? » 5 jucători importanţi în pericol să rateze meciul de etapa viitoare
FCSB
FCSB, fără vedete la derby-ul cu Rapid? » 5 jucători importanţi în pericol să rateze meciul de etapa viitoare

E vorba despre Nicolae Păun, de la Sepsi, mijlocaș ce în ianuarie va împlini 23 de ani, ajuns la Sepsi de la Viitorul Cluj, la "pachet" cu Marius Ștefănescu.

FCSB nu este singura echipă interesată de Păun. Potrivit digisport.ro, maghiarii de la Ferencvaros sunt pe urmele mijlocașului.

Becali, încântat de Păun

Păun l-a impresionat pe Gigi Becali cu evoluțiile sale, așa că latifundiarul a cerut date suplimentare despre fotbalist. „Este peste Moruțan din punct de vedere al implicării la antrenamente și seamănă la fizic cu Lovin. Este foarte serios”, i-ar fi transmis apropiații susține sursa citată.

Sepsi n-ar spune NU transferului

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, nu exclude o mutare a lui Păun la FCSB, însă doar în cazul unei oferte „de nerefuzat”: „Pe noi nu ne-a contactat direct domnul Gigi Becali, dar s-a interesat de Nicolae prin impresarul lui, Florin Vulturar. Ne bucură, înseamnă că avem jucători buni, dacă patronul de la FCSB se interesează de ei. 

Dacă ar fi să spun acum dacă e sau nu de vânzare, aș spune nu. Cel puțin până în vară. Dar la fel de adevărat e că o ofertă bună nu ar putea fi refuzată. Până nu avem o ofertă concretă, nu putem comenta. O să vedem ce se va întâmpla la iarnă", a spus Attila Hadnagy pentru GSP.RO.

Voia să se lase și să se facă jandarm!

Ajuns la Sepsi în 2018, Păun a fost împrumutat rapid la Târgu Secuiesc, în Liga a 3-a. Acolo a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători, fiind lăudat de toată lumea. Totuși, salariul pe care mijlocașul îl avea la Sepsi îl „trăgea” pe Nicolae spre retragere. 

Cei 2.000 de lei îi erau insuficienți pentru a se întreține, așa că voia să aplice pentru un post la Jandarmerie: „Avea un salariu mic și părea decis să renunțe în vara lui 2020. Îl adusesem la echipă și chiar voiam să-l debutez. Însă a făcut Covid și a ratat șansa. Voia să se lase, să devină jandarm. Apoi a intrat în echipă și n-a mai ieșit”, a explicat Leo Grozavu pentru GSP.

Video Tot ce trebuie să știi înainte de Gaz Metan - FCSB:

Citește alte știri din Liga 1:

Eugen Trică a plecat de la FCU Craiova » Ce antrenor din Liga 1 e pe lista lui Mititelu

Victor Becali prevede un viitor sumbru pentru Dinamo: „E la ATI! Ce să facă Rednic? Va retrograda”

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (7)
dora
dora  •  11 Decembrie 2021, 20:08

Cum Gigi cica s-ar interesa de un jucator apare si oferta de afara...parca mai stim cazuri din acestea, gen Chindris de la Botosani. Daca exista oferta concreta si pe bani de afara, Paun sa plece la unguri. Acolo are sanse mai mari sa joace !

925045514183782
Montolivo Grig  •  11 Decembrie 2021, 17:26
Postat de csa.regal.spartac pe 11 Decembrie 2021, 16:44

Nici nu ma mira, prostavanii vor avea mereu un numitor comun, va intelegeti bine :)))

Regalule, cu toata lumea te certi.

csa.regal.spartac
csa.regal.spartac  •  11 Decembrie 2021, 16:44
Postat de observator_federal pe 11 Decembrie 2021, 16:27

Eliminarea comentariilor fecesebistului ”regal” și nu mai știu cum, poate creea impresia că eu și steaua.inseamna.csa ne contrăm prin comentariile care îi erau lui adresate. Nu este cazul!

Nici nu ma mira, prostavanii vor avea mereu un numitor comun, va intelegeti bine :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează