FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, fără vedete la derby-ul cu Rapid? » 5 jucători importanţi în pericol să rateze meciul de etapa viitoare

FCSB riscă să joace fără mai multe vedete meciul cu Rapid de etapa viitoare
Foto: Imago
FCSB riscă să joace fără mai multe vedete meciul cu Rapid de etapa viitoare Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 12:52 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 13:28

FCSB joacă runda viitoare cu Rapid în derby-ul etapei #20 din Liga 1. Până atunci însă, roș-albaștrii au meciul cu Gaz Metan Mediaș, pe care o înfruntă azi, de la 20:30.

  • FCSB - Rapid este programat miercuri, 15 decembrie, pe Arena Națională. Meciul este de la ora 20:30 și poate fi urmărit LiveTEXT pe GSP.ro
Destin incredibil » Jucătorul dorit de Becali voia să se facă jandarm anul trecut!
FCSB
Destin incredibil » Jucătorul dorit de Becali voia să se facă jandarm anul trecut!

FCSB poate avea probleme de lot în meciul cu giuleștenii, mai mulți jucători fiind pasibili de suspendare dacă primesc cartonaș galben în meciul de sâmbătă seară de la Mediaș.

Astfel, Vali Creţu, Octavian Popescu, Florin Tănase, Adrian Şut și Constantin Budescu sunt cei 5 jucători amenințați cu suspendarea dacă vor primi un avertisment. 

Dintre aceștia, doar Budescu este așteptat să fie rezervă, restul urmând a fi titulari.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Gaz Metan: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 55. Vinicius, 4. Miron, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Șut, 10. Fl. Tănase - 98. Cordea, 28. Keșeru, 9. Oct. Popescu

FCSB și-a tras „bijuterie” înaintea meciului de la Mediaș

FCSB a făcut deplasarea spre Mediaș, pentru partida de sâmbătă contra lui Gaz Metan, cu un autocar nou, personalizat în culorile și cu emblema clubului.

Fotbaliștii lui Toni Petrea au fost entuziasmați de noua „bijuterie” care îi va plimba pe meleagurile patriei. Este vorba despre un autocar Setra S517 HDH, obținut în urma unui parteneriat cu firma de transport Tarsin.

Conform site-urilor de specialitate, o versiune full-option a autocarului celor de la FCSB poate atinge prețul de 500.000 de dolari.

Modelul destinat formației lui Gigi Becali este și mai special. Vopsit în culorile clubului, se remarcă printr-o cruce imensă desenată. Și precedentul autocar avea desenat pe el un element similar.

Delegația FCSB a pornit vineri spre Mediaș, unde jucătorii lui Anton Petrea o vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa numărul 19. Roș-albaștrii au făcut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului, pe care echipa noastră îl va folosi de acum încolo atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare, în baza unui parteneriat încheiat cu Tarsin. Colaborarea dintre FCSB și compania de transport Tarsin este una mai veche, însă ea a căpătat un caracter permanent începând cu această lună. 
- Comunicat FCSB

Video Tot ce trebuie să știi înainte de Gaz Metan - FCSB:

Citește alte știri din Liga 1:

Ionuț Chirilă nu se lasă: „Sunt antrenorul principal al echipei! Pe 15 decembrie mă prezint la antrenament”

Destin incredibil » Jucătorul dorit de Becali voia să se facă jandarm anul trecut!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
roaitavasile
roaitavasile  •  12 Decembrie 2021, 06:32
Postat de ucluj2011 pe 11 Decembrie 2021, 19:39

Doamne ajută ca toți acești 5 fotbaliști ai FCSBului să ia cartonaș galben!

Te ustura la ficati ca nu au luat cartoane?

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Decembrie 2021, 19:39

Doamne ajută ca toți acești 5 fotbaliști ai FCSBului să ia cartonaș galben!

777677939019551
Nicolae Matasa  •  11 Decembrie 2021, 17:58

nu stiu cati jucatori de la fcsb vor lipsi dar vor avea un arbitru care va suplini lipsa jucatorilor

Vezi toate comentariile (19)
Comentează