FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A antrenat la Farul, Oțelul și Pandurii, iar acum susține: „Nu m-aș duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună!”

FCSB a fost învinsă de Silkeborg, 0-5
FCSB a fost învinsă de Silkeborg, 0-5

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 17:31 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 17:44

Petre Grigoraș (57 de ani), antrenor de peste 20 de ani, în prezent „principal” la Axiopolis Cernavodă, în Liga 4, spune că „nu m-aș duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună!”

În ultimii ani, cariera lui Petre Grigoraș a luat-o la vale. Vicecampion cu Pandurii Târgu Jiu în 2013, Grigoraș a ratat promovarea în Liga 2 alături de Oțelul în sezonul 2020/2021, iar acum a ajuns la nivelul ligii a patra.

Chiar și așa, antrenorul băcăuan susține că nu ar accepta o eventuală ofertă de la FCSB, echipă cu aspirații de titlu în Liga 1. Nici dacă i-ar fi propus un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”
SILKEBORG-FCSB 5-0
Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”

Petre Grigoraș: „Nu m-aș duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună!”

„Nu m-aș duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună! Într-adevăr sunt niște probleme acolo, nu întâmplător sunt rezultatele care sunt”, a spus Grigoraș la Sport Total FM.

Declarațiile sale vin după ce FCSB a fost umilită în grupele Conference League, 0-5 cu Silkeborg, într-un meci la care patronul Gigi Becali a decis să menajeze 7 jucători de bază.

„Am văzut și eu niște reacții că s-au dus acolo cu echipa a 2-a, dar domnilor, Târnovanu, Dawa, Radaslavescu, Miculescu, Octavian Popescu, Dulca, sunt jucători care sunt luați de la echipa a 2-a?

Când ajungi la FCSB trebuie să știi unde te duci, să știi ce înseamnă istoria clubului acesta și trebuie să o respecți prin atitudine. Jocul de aseară a fost pur și simplu un joc de-a șoarecele și pisica, și-au făcut o imagine extrem de proastă. CFR-ul a avut o șansă mare de tot, dar măcar au luptat.

Din acest punct de vedere, eu nu cred că FCSB-ul va prinde play-off-ul. Când faci achiziții de 1,7 milioane de euro pentru David Miculescu, când ceri pe Octavian Popescu 50 de milioane de euro, pe Radaslavescu ai dat un milion de euro pe el și așa mai departe, și să te prezinți cum te-ai prezentat, scuza aceasta, cum că ai lăsat nu știu câți jucători acasă, nu mai stă în picioare”, a completat Grigoraș.

Printre echipele antrenate de Petre Grigoraș de-a lungul anilor se numără Farul, Oțelul, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș.

VIDEO » Concluziile lui Iosif Rotariu după Silkeborg - FCSB 5-0

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali l-a luat în vizor și pe antrenor: „E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente”

Golul și milionul! Incredibil cât l-au costat pe Becali „rezervele” umilite de Silkeborg

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  07 Octombrie 2022, 20:20

Pai,normal,la banii ăștia mai bine te duci la șah.Dar la 11 ai veni?

johny2003
johny2003  •  07 Octombrie 2022, 19:47

Respect Grigoras, cel mai tare din oras! Da-i la moaca la Cioban ca e un mare Ghiolban!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează