FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Propunere în direct pentru Gigi Becali: „Să-mi facă o ofertă! Am tot văzut că am fost propus”

Ilie Stan visează la o revenire la FCSB +15   FOTO
Ilie Stan visează la o revenire la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 20:57 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 22:01

FCSB e pe cale să rateze un nou titlu, iar viitorul antrenorului Bogdan Vintilă tinde să fie unul incert. Gigi Becali nu duce însă lipsă de propuneri, lista celor care și-ar dori să ajungă la roș-albaștri fiind una stufoasă.

Ilie Stan, fost jucător important la Steaua, cel care a antrenat FCSB între 2011 și 2012, îl provoacă pe Gigi Becali: „Să-mi facă o ofertă, am tot văzut că am fost propus”, a declarat actualul antrenor de la SCM Gloria Buzău. 

„Cine a fost în ultimii ani antrenori la FCSB? A fost Gigi Becali. Interesul ar trebui să fie ca antrenorul să îşi facă treaba. Vintilă ce să facă? Nu pot să îl analizez. Nu poţi să îi faci o analiză, trebuie să ştii foarte bine ce se întâmplă. Oricum, la ce lot are echipa, trebuia sa ia titlul an de an.

Noi suntem antrenori profesionişti, mergem acolo unde e mai bine. Când este vorba de Steaua Bucureşti e cu atât mai bine. Gigi a fost supărat pe mine după ce am plecat. Să-mi facă o ofertă. Am tot văzut că am fost propus”, a declarat Ilie Stan, potrivit Realitatea Sportivă.  

FCSB. Propunere în direct pentru Gigi Becali: „Să-mi facă o ofertă! Am tot văzut că am fost propus”

Ilie Stan a antrenat FCSB între octombrie 2011 și martie 2012, conducând echipa în 22 de partide. A calificat formația roș-albastră în primăvara Europa League. Printre cele mai importante victorii ale sale se numără succesul din derby-ul cu Dinamo, 3-1, și victoria europeană cu Maccabi Haifa, 4-2. 

FOTO. Cele mai interesante cadre din FCSB - Gaz Metan 2-2: 

+11 FOTO

VIDEO. Ilie Stan simte ca a fost tradat de un jucator la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. Explicații pentru insuccesele repetate ale formației FCSB » „Secunzii” lui Becali, criticați: „Poate unii fotbaliști n-au performat și din cauza unor tehnicieni!”

Duckadam a răbufnit la GSP LIVE: „Toți mă ocoleau și se duceau la patron! N-aveam birou, nu eram invitat la petreceri când câștigam trofee”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
persanu
persanu  •  23 Iunie 2020, 12:01

Becali are dreptate, chiar dacă la pus doar pe post de bibelou la FCSB, Slugadam știa unde a venit și cel mai important știa de atribuțiile sale la fcsb. Una peste alta a stat 10 ani la echipă, după un an doi când a văzut ca e de porțelan de ce nu a plecat atunci, aaa ia convenit salariul și pe lângă salariu mai se si plimba, și pe lângă toate acestea a prins și un post/contract la digi sport, evident ca și acolo este a fost si va fi pe post de bibelou. A luat o groaza de bani fără sa facă nimic iar acum plânge... Nasol Slugadam. Dar vreun moderator sau vreun jurnalist sa întrebat vreodată dacă are calitate Slugadam să antreneze portarii??? Dacă a reușit o performanță mare asta nu obliga și la faptul ca poate învăța și pe cineva cum sa apere, performanța a obținut-o și datorită întregii echipe. Dacă nu apară cele 4 penalty-uri azi era un oarecare. Sunt mulți fotbaliști mari, imenși care nu au reușit ca antrenori. L-aș întreba pe Slugadam dacă a scos și el vreun portar. 1 mă 1. Asta ca să aibe de ce sa plângă ca de ce nu-l cheamă la antrenamente să ii ceara părerea sau sa fi antrenat portarii pana acum. Poate a scos vreun portar de locuințe și nu știu eu, dă-la de deschide ușile.

976569435687052
Budica Stancu  •  23 Iunie 2020, 10:17

Nu stiu ce sa mai zic!Sa iei gol imediat ce ai inscris e ceva incredibil , dar uite ca e posibil!Nu stiu de ce l-a scos pe Man ,el e creierul echipei , el da pase utile si subtile!L-a menajat pentru meciul de Cupa?Daca pe Man il aduci la ideea sa suteze si cu dreptul si sa dea lovituri de cap , ar fi si atacant de careu.Postul lui este de mijlocas dreapta ofensiv in spatele atacantului Petre.Petre este un tanar atacant ,talentat dar nu are servanti si atunci de unde faze de gol? Sfatul meu pentru antrenamente este ca jucatorii sa joace mingea la perete si sa o loveasca numai cu piciorul ,stang sau drept , dupa caz!

magic4ever
magic4ever  •  23 Iunie 2020, 10:02

Se pricepe si Ilie Stan...auzi la ce lot are FCSB trebuia sa ia campionatul an de an...ce mare lot are FCSB cu 3-4 perle umflate de presa? Coman cand a jucat la nationala mare cu mareata echipa a Insulelor Feroe nu a miscat pe teren si nu si-a driblat deloc adversarul direct,sa nu mai zic cat de inexistent a fost cu Spania....dar Ilie Stan nu vede ce lot are CFR Cluj? CFR are jucatori mult mai buni decat FCSB aproape pe toate posturile,plus ca ei sunt o echipa adevarata si au un antrenor de top!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează