FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Galeria FCSB-ului, reacție dură după ce a aflat câte bilete primește la derby-ul cu Rapid: „Cacealma! O fac pentru bani”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 14:43 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 15:05

Clubul Rapid, prin vocea acționarului Victor Angelescu, a anunțat astăzi că le va oferi celor de la FCSB toată peluza de pe Arena Națională la derby-ul care va avea loc în ultima etapă a sezonului regular, însă suporterii vicecampioanei consideră că tactica giuleștenilor este una înșelătoare.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a oferit prima reacție după anunțul rapidiștilor. El este convins că rapidiștii nu au luat această măsură pentru suporteri, ci doar din rațiuni financiare, iar roș-albaștrii le vor oferi giuleștenilor tot 2800 de bilete la meciul din play-off, echivalentul a 5% din capacitatea Arenei Naționale.

Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!
ITALIA
Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!

Liderul galeriei FCSB-ului, anunț ferm: „Au aruncat o cacealma. Eu tot la inelul 3 le dau bilete”

„Eu tot sus acolo le dau bilete, la inelul 3. Să joace unde vor, nu merge așa, e strategia lor. Ei au zis că ne dau peluza, ca să primească toată peluza în play-off, iar în ultimul meci să ne dea 600 de bilete pe Giulești, nu putem să savurăm această cacealma.

Le voi da exact cât spune legea (n.r. - 5% din capacitatea stadionului). Nu mă interesează, să-mi dea unde vor bilete, treaba lor. Nu le-a mers strategia. Au aruncat această cacealma pentru ca noi să le dăm în play-off toată peluza.

Noi vom juca primul meci acasă, iar când vom juca la ei ne vor da iar 600 de bilete. Nu mă interesează câte bilete ne dau acum, eu tot 5% le dau. O fac pentru bani, nu pentru suporterii noștri.

Eu știu de aceste discuții de 2-3 săptămâni. În ultima etapă a play-off-ului, dacă vor mai avea șanse la câștigarea campionatului, or să joace pe Giulești cu noi, acolo unde atmosfera e mai plăcută pentru ei”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Fanatik.

Încasările din Giulești, mult sub cele de pe Arena Națională

În acest sezon, cea mai mare asistență înregistrată în Giulești a fost de 12.537 oameni, la 2-1 cu Oțelul pe 3 februarie 2024. În medie, Rapid a avut 11.520 de spectatori la meciurile de acasă.

Chiar dacă asistența de vârf ar fi egalată, undeva în jur de 12.600 de oameni, cu 5.123 de abonați încasările ar fi net inferioare celor de pe Arena Națională, sub 100.000 de euro.

Costurile pentru organizarea meciului depășesc 40.000 de euro

Închirerea Arenei Naționale pentru un meci din Superligă costă 13.000 de euro, fără TVA, alte 10.000 de euro sunt plătite sub formă de costuri pentru operarea stadionului, în vreme ce plățile conexe, inclusiv pentru firma de pază, trec cheltuielile totale de 40.000 de euro.

În 2022, Rapid a încasat 1,6 milioane de euro din vânzarea biletelor. FCSB a fost lider la acest capitol în România, 2,2 milioane.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cristiano Bergodi preferă Giuleștiul în detrimentul Arenei Naționale:

Citește și alte știri:

Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”
DINAMO
Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”
Dinamo, mesaj CLAR pentru suporteri, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt: „Am căutat vinovații. Se poate ajunge la pierderea jocului”
DINAMO
Dinamo, mesaj CLAR pentru suporteri, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt: „Am căutat vinovații. Se poate ajunge la pierderea jocului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  29 Februarie 2024, 21:57
Postat de Laurentiu1436 pe 29 Februarie 2024, 18:32

E clar că Rapidul face asta și pt partea financiara așa cum a făcut și FCSB de multe ori, poate nu în cazul Rapidului că nu au interes sa fie dominați de galeria Rapidului. La cum s-au terminat ultimele partide în favoarea Rapidului cred că nimic nu e bun pt Mustață care spunea la ultimul meci că dacă FCSB nu învinge Rapidul sa se lase de fotbal toți . Eu sunt uimit cum Mustață ia decizii și niciun oficial al FCSB-ului nu a venit cu o declarație. El doar crede că o fi vreun decision maker. Ii da Gigi peste nas curând!

Amice, nu peste nas, ci peste mustata...

Aframovici
Aframovici  •  29 Februarie 2024, 20:19
Postat de bacy pe 29 Februarie 2024, 19:04

A apărut de ceva timp în fotbalul românesc un domn, mare afacerist, care a dorit să creeze un club unde moralitatea și civilizația să primeze, fapt ce ne-a bucurat, demult tânjeam după așa ceva ! Dar, din păcate, la scurt timp, după ce a intrat în posesia a 80% din acțiunile clubului, domnul cu pricina a ” reușit” să facă o afacere cel puțin dubioasă (renunțând la moralitate) împreună cu altă echipă controversată de-a lungul timpului (sprijinită oneros de politică și servicii) în detrimentul unei terțe echipe, partener de competiție ! De altfel, apropo de civilizație, această echipă are o galerie, sprijinită și apreciată de conducere, care pe lângă multe alte ieșiri neplăcute și necuvincioase au afișat un banner scabros și totodată scandalos la adresa unei competitoare (trecută cu vederea foarte ușor de televiziuni și forurile conducătoare) ! Mai nou acest club ”inocent” a încercat să facă o altă ”afacere”, la fel de profitabilă, cu o echipă rivală din același oraș dar, de data aceasta, având în vedere trecutul apropiat și nu numai, ”buna lor intenție” a fost deconspirată !!! Domnul cel dornic de moralitate și civilizație a dovedit, cel puțin până acum, că și-a însușit foarte repede deprinderile și practicile predecesorilor săi, lăsându-ne în continuare să sperăm că poate într-o zi vom avea parte de NORMALITATE !

Puteai sa scrii in doua randuri ce ai scris in acest paragraf, ca mult e zero sau baliverna. Daca nici Sucu nu este normalitate, ce sa zic, e bine ca avem toti "absolventii de facultate" care infunda fotbalul romanesc de 10 ani. Bine ca avem jumatate dintre echipe sustinute de primarii, dar in acelasi timp in insolventa. Bine ca avem doar una doua echipe care promoveaza si creste si tineri din 16.

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  29 Februarie 2024, 19:26
Postat de FcFcsb_e_SteauaBucuresti pe 29 Februarie 2024, 17:30

Important e ca cele doua meciuri sa nu mai conteze! Ramaneti cu victoriile si noi cu titlul!

Vom vedea dacă vor conta sau nu. Ar fi și rusinos ca FCSB să nu ia titlul în condițiile acestui avans. Problema fanilor FCSB ar trebui sa fie următoarea: un titlu i-ar da legitimitate lui Gigi să continue să conducă clubul ca pe propria-i stână, iar această întâmplare (titlul) nu se va repeta prea curând. Că va fi o întâmplare - degringolada CFR/Farul și Rapidul prea crud pentru un titlul după atât de puțin de la promovare - favorizează acest context al FCSB lider detașat. + Cel mai probabil - Neubert - care e marele artizan al formei lui Coman/Olaru, după părerea mea. Gigi va continua să facă circ în presă și să dea ordine prin SMS - iar fcsb pe termen lung nu va ieși prea bine cu Gigi Ferguson. Puțini, foarte puțini fani FCSB realizează pericolul și problema. Vă duceți ca fraierii la meci să spargeți semințe și să-i umpleți buzunarele. Stai sa vezi circ la primul pas greșit. Daca nu intrați cu 10 puncte minim, o să fie degringoladă mare la primul egal sau înfrângere în play off.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează